Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: LINDEMANN - Praise Abort (Explicit)

Proiectul muzical format din vocalistul trupei Rammstein, Till Lindemann, și Peter Tagtgren (Pain, Hypocrisy) a dezvăluit piesa “”Praise Abort””. Videoclipul este încărcat de elemente de un comic grotesc, șocând prin imaginile explicite.

Praise Abort”” este menită să șocheze. Piesa spune povestea unui tată care are mulți copii și care se plânge de cât de mult îl costă să întrețină o familie numeroasă. “

”Este amuzantă și șocantă în același timp””, spune Till Lindemann. “”Am un prieten care are 7 copii și când a ascultat-o a exclamat: “<<Asta-i piesa mea! Mai pune-o o dată!>>””

Ca toate poveștile bune despre moarte și distrugeri, Lindemann s-a născut în urma unei nopți de desfrâu.

”“În 2000 eram în Suedia și mixam albumul ”Mutter”. Într-o seară, împreună cu clăparul, am ieșit într-un bar de motocicliști cu niște fete, însă unul dintre tipii din bar era fostul prieten al uneia dintre fete și era pus pe bătaie. El era înconjurat de mulți prieteni și m-am gândit că suntem terminați, însă din fericire, în acel moment a intrat chiar Peter Tagtgren care a reușit să îi calmeze”.”

Till și Peter au devenit curând prieteni buni. Într-una din vizitele lui Lindemann în Suedia, cei doi s-au întâlnit și au luat masa împreună după care s-au gândit că ar fi o idee bună să se întreacă la băut shot-uri de Jagermeister. “

”Till m-a distrus în seara aia. Îmi tot zicea: “<<Încă un shot și gata>>,” până când mi s-a făcut rău””, își aminteste Tagtgren.

Astfel, din această relație de prietenie, proiectul Lindemann a luat ființă. ”Skills in Pills”, albumul de debut, este cu siguranță una dintre cele mai captivante și întunecate lansări ale anului. Unicitatea îi este dată de versurile uneori hilare, alteori murdare ale lui Till Rammstein, îmbinate cu abilitățile extraordinare de instrumentist ale lui Tagtgren.

Până acum, Rammstein a vândut peste 17 milioane de discuri și este una dintre cele mai respectate formații rock din era modernă. Peter Tagtgren nu este numai mintea sclipitoare a formațiilor Hypocrisy și Pain, dar este și un producător de excepție, colaborând de-a lungul timpului cu nume ca Amon Amarth, Dimmu Borgir, Sabaton, Children of Bodom, Cradle of Filth și multe altele.

Citește mai multe despre LindemannRammstein
Videoclipuri cu LindemannRammstein
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE