Urmărește-ne în Social Media

LINDEMANN - Praise Abort (Explicit)

Proiectul muzical format din vocalistul trupei Rammstein, Till Lindemann, și Peter Tagtgren (Pain, Hypocrisy) a dezvăluit piesa ”Praise Abort”. Videoclipul este încărcat de elemente de un comic grotesc, șocând prin imaginile explicite.

Praise Abort” este menită să șocheze. Piesa spune povestea unui tată care are mulți copii și care se plânge de cât de mult îl costă să întrețină o familie numeroasă.

”Este amuzantă și șocantă în același timp”, spune Till Lindemann. ”Am un prieten care are 7 copii și când a ascultat-o a exclamat: <<Asta-i piesa mea! Mai pune-o o dată!>>”

Ca toate poveștile bune despre moarte și distrugeri, Lindemann s-a născut în urma unei nopți de desfrâu.

”În 2000 eram în Suedia și mixam albumul ”Mutter”. Într-o seară, împreună cu clăparul, am ieșit într-un bar de motocicliști cu niște fete, însă unul dintre tipii din bar era fostul prieten al uneia dintre fete și era pus pe bătaie. El era înconjurat de mulți prieteni și m-am gândit că suntem terminați, însă din fericire, în acel moment a intrat chiar Peter Tagtgren care a reușit să îi calmeze.”

Till și Peter au devenit curând prieteni buni. Într-una din vizitele lui Lindemann în Suedia, cei doi s-au întâlnit și au luat masa împreună după care s-au gândit că ar fi o idee bună să se întreacă la băut shot-uri de Jagermeister.

”Till m-a distrus în seara aia. Îmi tot zicea: <<Încă un shot și gata>>, până când mi s-a făcut rău”, își aminteste Tagtgren.

Astfel, din această relație de prietenie, proiectul Lindemann a luat ființă. ”Skills in Pills”, albumul de debut, este cu siguranță una dintre cele mai captivante și întunecate lansări ale anului. Unicitatea îi este dată de versurile uneori hilare, alteori murdare ale lui Till Rammstein, îmbinate cu abilitățile extraordinare de instrumentist ale lui Tagtgren.

Până acum, Rammstein a vândut peste 17 milioane de discuri și este una dintre cele mai respectate formații rock din era modernă. Peter Tagtgren nu este numai mintea sclipitoare a formațiilor Hypocrisy și Pain, dar este și un producător de excepție, colaborând de-a lungul timpului cu nume ca Amon Amarth, Dimmu Borgir, Sabaton, Children of Bodom, Cradle of Filth și multe altele.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Rammstein colaborează cu Balenciaga, lansând o colecţie de haine şi un playlist Apple Music

Rammstein ne-a obişnuit cu proiecte trăznite, de la videoclipuri XXX şi jucării erotice cu mulaje ale muzicienilor la merch-ul generic pentru formaţiile rock. De această dată îşi asociază numele cu o casă de modă high end, Balenciaga, pentru o serie de haine, dar şi un playlist. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Colectie haine Rammstein Balenciaga
Colectie haine Rammstein Balenciaga │ FOTO: Balenciaga www.balenciaga.com

Rammstein, trupă care a profitat de ultimul an de izolare pentru a lucra la un nou album a anunţat o colaborare cu Balenciaga. Casa de modă de lux din Spania a creat un hanorac, o şapcă, un rucsac, dar şi un playlist alături de muzicienii germani. E vorba despre o colecţie în ediţie limitată, care include produse unisex, printre care şi o jachetă, pălării şi pungi din material textil. Ele se vor vinde atât în magazine fizice, cât şi online. Preţurile sunt pe măsură, un hanorac având preţul de 995 de dolari, iar o şapcă Rammstein Balenciaga este 495 dolari.

Rucsacul ajunge la 1290 de dolari. Pare genul de colecţie care ar ajunge la proba de ghicit preţuri la show-ul YouTube Window Shopping pe PORC.TV, cu invitatul ghicind complet greşit preţurile. Imaginile cu trupa care apar pe aceste piese de îmbrăcăminte sunt preluate dintr-o sesiune foto realizată de trupă special pentru aceste produse. Câteva dintre aceste haine sunt deja sold out. Produsele sunt aici

Balenciaga a realizat şi un playlist alături de Rammstein, deja publicat pe Apple Music. În spatele său se află Balenciaga Music şi directorul său creativ, Demma Gvasalia, incluzând în playlist piese Rammstein, dar şi unele selectate chiar de Till Lindemann şi compania, de la artişti ca Slipknot, Korn, Led Zeppelin, Nine Inch Nails şi Arctic Monkeys. Playlistul se găseşte aici.

Rammstein a dezvăluit în februarie 2021 că un nou album e deja în lucru, conform lui Flake, omul de la clape. Printre temele citate pentru LP se numără "evenimente globale" şi "experienţa de zi cu zi". Ultimul disc Rammstein a sosit în 2019, sub numele "Rammstein", după 10 ani de pauză.

În 2020 în martie fanii trupei au tras o sperietură, când au apărut informaţii că solistul Till Lindemann este la terapie intensivă şi ar fi infectat cu Covid-19. S-a dovedit că nu avea avea boala, ci un început de pneumonie vindecat rapid.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3