Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Lindemann - Knebel

Solistul Rammstein, Till Lindemann continuă să îşi manifeste creativitatea prin proiectul secundar Lindemann. Trupa tocmai a lansat un nou single, numit "Knebel" şi care a stârnit deja intriga şi interesul Internetului, prin versiunea sa necenzurată. Varianta cenzurată o găsiţi în articol şi pe YouTube, dar avem şi un link spre clipul NSFW care a făcut furori.

Nu ar fi Lindemann dacă nu ar stârni controverse, poate chiar mai mult decât Rammstein. "Knebel" este al treilea single de pe viitorul album al grupului, "F & M", care va sosi pe 22 noiembrie. Primele două au fost "Ich Weiss es Nicht" şi "Steh Auf". Trupa pare să se fi maturizat mult de la puerilul prim disc de acum câţiva ani, înţesat de piese în limba engleză despre fetişuri.

Acestea apar totuşi în clipurile noi Lindemann, iar în cazul lui "Knebel" avem o creaţie artistică cu adevărat ciudată. Melodia este o baladă la chitară acustică în primele două treimi, dar culmină cu un hook catchy şi o porţiune neaşteptat de heavy care te scoate din visare. Clipul? Abundă de case inundate şi îi vedem pe Till şi colegul de trupă Peter ducând o femeie în lanţ, în vreme ce cântă la chitara acustică.

Spre final începe tumultul şi se lasă cu ţipari muşcaţi de cap şi cu un Till care iese din apă doar pentru a fi umilit de acea muză feminină. Internauţii au avut ceva de muncit pentru a găsi varianta necenzurată a clipului, difuzată doar pe site-ul trupei şi pe contul său de Vimeo timp de jumătate de oră. Cumva, cineva a pus videoclipul pe Reddit totuşi şi acolo a rămas.

Chiar dacă "Knebel" sună a balada unor montagnarzi plecaţi la drum, versurile sale s-ar traduce ceva de gen "te plac cu un căluş în gură". Till Lindeman şi Peter Tagtgren (Hyprocrisy, Pain) au creat o nouă piesă cu mesaj şi sound dur şi oarecum misogin, deşi varianta NSFW de clip îl prezintă pe Till drept dominat de puterea feminină. Videoclipul cel nou este regizat din nou de Zoran Bihac, care a tot lucrat în ultima vreme cu acest duo de artişti.

A fost filmat în Rusia şi Germania, în peisaje superbe. Judecând după single-urile de pe noul album, acesta ar trebui să fie un hit, mai ales că predecesorul "Skills în Pills" a luat discul de aur în Germania.

Citește mai multe despre RammsteinTill Lindemann
Videoclipuri cu RammsteinTill Lindemann
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE