Urmărește-ne în Social Media

Lindemann - Knebel

Solistul Rammstein, Till Lindemann continuă să îşi manifeste creativitatea prin proiectul secundar Lindemann. Trupa tocmai a lansat un nou single, numit "Knebel" şi care a stârnit deja intriga şi interesul Internetului, prin versiunea sa necenzurată. Varianta cenzurată o găsiţi în articol şi pe YouTube, dar avem şi un link spre clipul NSFW care a făcut furori.

Nu ar fi Lindemann dacă nu ar stârni controverse, poate chiar mai mult decât Rammstein. "Knebel" este al treilea single de pe viitorul album al grupului, "F & M", care va sosi pe 22 noiembrie. Primele două au fost "Ich Weiss es Nicht" şi "Steh Auf". Trupa pare să se fi maturizat mult de la puerilul prim disc de acum câţiva ani, înţesat de piese în limba engleză despre fetişuri.

Acestea apar totuşi în clipurile noi Lindemann, iar în cazul lui "Knebel" avem o creaţie artistică cu adevărat ciudată. Melodia este o baladă la chitară acustică în primele două treimi, dar culmină cu un hook catchy şi o porţiune neaşteptat de heavy care te scoate din visare. Clipul? Abundă de case inundate şi îi vedem pe Till şi colegul de trupă Peter ducând o femeie în lanţ, în vreme ce cântă la chitara acustică.

Spre final începe tumultul şi se lasă cu ţipari muşcaţi de cap şi cu un Till care iese din apă doar pentru a fi umilit de acea muză feminină. Internauţii au avut ceva de muncit pentru a găsi varianta necenzurată a clipului, difuzată doar pe site-ul trupei şi pe contul său de Vimeo timp de jumătate de oră.

Chiar dacă "Knebel" sună a balada unor montagnarzi plecaţi la drum, versurile sale s-ar traduce ceva de gen "te plac cu un căluş în gură". Till Lindeman şi Peter Tagtgren (Hyprocrisy, Pain) au creat o nouă piesă cu mesaj şi sound dur şi oarecum misogin, deşi varianta NSFW de clip îl prezintă pe Till dominat de puterea feminină. Videoclipul cel nou este regizat din nou de Zoran Bihac, care a tot lucrat în ultima vreme cu acest duo de artişti.

A fost filmat în Rusia şi Germania, în peisaje superbe. Judecând după single-urile de pe noul album, acesta ar trebui să fie un hit, mai ales că predecesorul "Skills în Pills" a luat discul de aur în Germania.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2