Urmărește-ne în Social Media

Lindemann - Ach So Gern (NSFW)

Lindemann a lansat un nou videoclip controversat în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie. Este un clip pentru piesa "Ach So Gern" şi combină tango, cu tortura şi cu imagini explicite de sex. Ce a mai creat regizorul Zoran Bihac de această dată vedeţi în articol.

"Ach So Gern" îl reuneşte pe solistul Rammstein, Till Lindemann cu regizorul Zoran Bihac, care şi-a lăsat amprenta pe celelalte creaţii video Lindemann. În videoclip îl vedem pe artist torturat, închis într-o închisoare şi toate pe o muzică inspirată de tango. Acoperit cu făină şi umilit de cei care l-au capturat, protagonistul îşi prezintă păcatul. Are de-a face cu o domnişoară goală, târâtă prin zăpadă şi inconştientă. Cadrele explicite sunt alternate cu cele senzuale NSFW alb-negru.

La final Till pare a ajunge într-o temniţă ce duce puţin cu gândul la hruba din "Mutter". Ultimele secunde din clip s-ar potrivi cu orice thriller sau film horror al momentului. "Ach So Gern" este cel mai nou single de pe albumul "F&M", lansat pe 22 noiembrie. De pe acel disc am mai putut asculta single-urile "Frau & Mann", "Knebel", "Ich Weiss es Nicht" şi "Steh Auf". Lindemann este un duo muzical, compus din Till Lindemann, solist Rammstein şi Peter Tagtgren de la trupele Hyprocrisy şi Pain. Acesta este un artist multi talentat, care ştie să cânte la numeroase instrumente şi se implică şi în producţie.

Till a avut un an foarte ocupat, pentru că în primăvară a lansat cu Rammstein primul album după 10 ani, "Rammstein". A urmat o perioadă de concerte şi un turneu de promovare şi apoi a sosit LP-ul Lindemann, la rândul său însoţit de concerte. Grupul acesta are două albume până acum, cel de debut fiind "Skills in Pills" din 2015, pe care s-a cântat în engleză şi pe care au fost abordate teme teribiliste şi fetişiste. De această dată avem o inspiraţie ceva mai cultă: o adaptare modernă a operei "Hansel & Gretel", care face aluzie la frică, sărăcie, abundenţă, canibalism şi moarte.

5 piese extrase din noua variantă/adaptare a basmului (colaborare între Lindemann şi Hamburg Thalia Theater) şi alte 6 piese noi compun discul Lindemann din 2019.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Solistul şi chitaristul Rammstein lansează coverul "Always on My Mind"

Nu doar solistul Till Lindemann de la Rammstein are proiecte secundare, ci şi chitaristul trupei, care se află la cârmă unei trupe numite Emigrate. Grupul pregăteşte un nou LP, care va sosi pe 5 noiembrie şi în avanpremiera sa ne oferă single-ul "Always On My Mind". Pe el se aud atât Richard Kruspe, chitarist Rammstein, cât şi solstul Till.

Publicat

pe

Coperta album Emigrate The Persistence of Memory
Coperta album Emigrate The Persistence of Memory │ FOTO: Emigrate

"Always On My Mind" este la bază piesa lui Willie Nelson, o melodie americană hit şi una dintre cele mai apreciate balade din lume. Acest single se regăseşte pe albumul cel nou Emigrate, "The Persistence of Memory", numit astfel după o pictură a lui Salvador Dali. Emigrate, proiectul chitaristului Rammstein Richard Kruspe a ajuns deja la 3 albume de studio, după primul, cel din 2007, care purta chiar numele formaţiei şi al doileam "Silent So Long", sosit în 2014, plus "A Million Degrees" din 2018.

În noiembrie 2021 soseşte albumul cu numărul 4, care include 9 piese. De-a lungul anilor Emigrate a colaborat cu Jonathan Davis, solistul Korn, cu Lemmy şi Peaches. Richard Kruspe s-a dedicat acestui proiect muzical pentru a putea colabora cu multiple nume şi a explora şi alte segmente muzicale faţă de Rammstein. A declarat că prin Emigrate se exprimă mai bine drept compozitor şi solist, fără deadline-uri şi restricţii.

Rammstein a lansat albumul cu numărul 7 în mai 2019 prin UME şi Spinefarm în Europa şi Caroline Records în SUA. În ultimul an nu a mai putut promova acel material din cauza pandemiei, dar în 2022 îşi va aduce show-urile pirotehnice în America de Nord. În 2021 solistul Till Lindemann a avut probleme cu legea în Rusia, asta după ce lansase o piesă în limba rusă dedicată Moscovei.

Tot în 2021 Rammstein a colaborat cu Balenciaga pentru o colecţie de haine. În plus, trupa a profitat de pandemie pentru a înregistra un nou album în Franţa, lucru confirmat de la începutul anului de Flake, omul de la clape. Între timp Till Lindemann a dizolvat trupa Lindemann, compusă din el şi Peter Tagtgren, de la Hypocrisy şi cu care a rămas în relaţii rele, cei doi bârfindu-se în media în ultimele luni.

Lindemann a păstrat totuşi numele proiectului şi va colabora cu alţi artişti.

Citește în continuare

Lifestyle

Solistul Rammstein, Till Lindemann a fost reţinut în Rusia

Solistul Rammstein, Till Lindemann are din nou probleme cu autorităţile din Rusia, fiind reţinut alături de managerul său. Sputnik News, publicaţie deţinută de statul rus scrie că Lindemann trebuia să cânte la un festival în oraşul Tver pe 29 august şi a fost avertizat că acel concert încalcă regulile anti Covid-19. Ce s-a întâmplat aflaţi în articol.

Publicat

pe

Videoclip Lindemann Steh Auf
Videoclip Lindemann Steh Auf │ FOTO: Lindemann

Deutsche Welle scrie că solistul Rammstein, Till Lindemann a fost interogat de poliţia din Rusia, înainte de apariţia la un festival organizat în weekendul 28-29 august 2021. Festivalul trebuia să aibă loc pe 29 august în oraşul Tver, la 180 de kilometri nord-vest de Moscova şi a fost până la urma anulat la presiunea autorităţilor. Problema e că unele publicaţii scriu că Lindemann a fost arestat încă de vineri seara, în urma unei descinderi a poliţiei la hotelul său. Bild scrie pe de altă parte că artistul a primit doar o avertizare de la autorităţi.

Motivul pentru care solistul Rammstein a avut probleme cu legea e că respectivul festival încălca regulile legate de Covid-19. În Rusia sunt permise doar întâlnirile şi evenimentele cu 500 de participanţi maxim. Festivalul urma să atragă o mulţime de 6000 de persoane. Scrisoarea trimisă de primăria locală îi solicita lui Lindemann să cânte într-o arenă mai mică.

Interfax scrie că managerul lui Lindemann, Anar Reiband ar putea fi pus sub acuzare că a încălcat legile de imigraţie, pentru că a intrat în Rusia cu viză de turist, deşi era acolo pentru lucru. Lindemann avea în program o apariţie şi la un concert în Piaţa Rosie din Moscova pe 4-5 septembrie 2021 la Spasskaya Tower International Military Music Festival. Nu e clar dacă se va mai ţine.

Acelaşi Till a avut probleme la început de august 2021, când un muzeu din Rusia a ameninţat că îl dă în judecată pentru că a creat un NFT folosind imagini din muzeu. Primul NFT al solistului trebuia să includă imagini de la State Hermitage Museum din Sankt Petersburg. Acestea au fost integrate în videoclipul "Beloved Town" al lui Lindemann. Problema e că şi muzeul a început să emită NFT-uri ale operelor sale de artă celebre, deci de aici a apărut conflictul.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31