Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Lindemann - Ach So Gern (NSFW)

Lindemann a lansat un nou videoclip controversat în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie. Este un clip pentru piesa "Ach So Gern" şi combină tango, cu tortura şi cu imagini explicite de sex. Ce a mai creat regizorul Zoran Bihac de această dată vedeţi în articol.

"Ach So Gern" îl reuneşte pe solistul Rammstein, Till Lindemann cu regizorul Zoran Bihac, care şi-a lăsat amprenta pe celelalte creaţii video Lindemann. În videoclip îl vedem pe artist torturat, închis într-o închisoare şi toate pe o muzică inspirată de tango. Acoperit cu făină şi umilit de cei care l-au capturat, protagonistul îşi prezintă păcatul. Are de-a face cu o domnişoară goală, târâtă prin zăpadă şi inconştientă. Cadrele explicite sunt alternate cu cele senzuale NSFW alb-negru.

La final Till pare a ajunge într-o temniţă ce duce puţin cu gândul la hruba din "Mutter". Ultimele secunde din clip s-ar potrivi cu orice thriller sau film horror al momentului. "Ach So Gern" este cel mai nou single de pe albumul "F&M", lansat pe 22 noiembrie. De pe acel disc am mai putut asculta single-urile "Frau & Mann", "Knebel", "Ich Weiss es Nicht" şi "Steh Auf". Lindemann este un duo muzical, compus din Till Lindemann, solist Rammstein şi Peter Tagtgren de la trupele Hyprocrisy şi Pain. Acesta este un artist multi talentat, care ştie să cânte la numeroase instrumente şi se implică şi în producţie.

Till a avut un an foarte ocupat, pentru că în primăvară a lansat cu Rammstein primul album după 10 ani, "Rammstein". A urmat o perioadă de concerte şi un turneu de promovare şi apoi a sosit LP-ul Lindemann, la rândul său însoţit de concerte. Grupul acesta are două albume până acum, cel de debut fiind "Skills in Pills" din 2015, pe care s-a cântat în engleză şi pe care au fost abordate teme teribiliste şi fetişiste. De această dată avem o inspiraţie ceva mai cultă: o adaptare modernă a operei "Hansel & Gretel", care face aluzie la frică, sărăcie, abundenţă, canibalism şi moarte.

5 piese extrase din noua variantă/adaptare a basmului (colaborare între Lindemann şi Hamburg Thalia Theater) şi alte 6 piese noi compun discul Lindemann din 2019.

Citește mai multe despre LindemannTill Lindemann
Videoclipuri cu LindemannTill Lindemann
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE