Urmărește-ne în Social Media

Lily Allen - URL Badman

Lily Allen a lansat videoclipul noului single "URL Badman". Piesa este cel de-al 5-lea extras de pe albumul "Sheezus", ce a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK. De producție s-a ocupat Greg Kurstin, compoziția fiind semnată de Lily Allen.

Deși industria pop este adeseori uniformizată prin eforturile managerilor de a comercializa orice piesă, există și câteva excepții. Lily Allen nu s-a încadrat niciodată în stereotipul prințesei pop, deși casele de discuri au încercat să dea muzicii sale o direcție diferită, astfel încât să ajungă la mase.

În martie, artista a fost neașteptat de sinceră atunci când unul dintre fani i-a criticat noile piese.

"Noile piese lansate de Lily Allen sunt porcării docile specifice muzicii pop. E atât de dezamăgitor. A lansat niște porcării doar ca să încaseze niște cecuri", a scris pe Twitter un fan de-al lui Lily.

Răspunsul artistei nu a întârziat să apară.

"Da, ceea ce ai auzit până acum e o porcărie. Tot ce pot să fac este să-mi dau toată silința, deși casele de discuri și posturile de radio nu vor să promoveze piesele mai bune", a replicat Lily Allen.

Ascultând ultimele single-uri "Sheezus" și "URL Badman", am putea spune că Lily Allen s-a întors la bunele sale obiceiuri și la stilul care i-a oferit o altfel de poziționare în industria muzicală.

PUBLICITATE
Comentarii