Urmărește-ne în Social Media

Lily Allen - As Long As I Got You

Lily Allen a lansat videoclipul noului single "As Long As I Got You". Artista britanică rememorează în clip momente importante din carieră și viața sa personală. Filmările au avut loc la Glastonbury, în perioada desfășurării festivalului.

Cu o ușoară melanoncolie, Lily Allen trece în revistă momente marcante din viața sa. Noul single ”As Long As I Got You” pare a fi dedicat soțului său, ce i-a schimbat complet prioritățile. Videoclipul a fost filmat recent în Glastonbury, acolo unde artista britanică a concertat în fața a mii de fani.

Lily Allen nu s-a încadrat niciodată în stereotipul prințesei pop, deși casele de discuri au încercat să dea muzicii sale o direcție diferită, astfel încât să ajungă la mase. În martie, artista a fost neașteptat de sinceră atunci când unul dintre fani i-a criticat noile piese.

"Noile piese lansate de Lily Allen sunt porcării docile specifice muzicii pop. E atât de dezamăgitor. A lansat niște porcării doar ca să încaseze niște cecuri", a scris pe Twitter un fan de-al lui Lily.

Răspunsul artistei nu a întârziat să apară.

"Da, ceea ce ai auzit până acum e o porcărie. Tot ce pot să fac este să-mi dau toată silința, deși casele de discuri și posturile de radio nu vor să promoveze piesele mai bune", a replicat Lily Allen.

Ascultând ultimele single-uri "Sheezus" și "URL Badman", am putea spune că Lily Allen s-a întors la bunele sale obiceiuri și la stilul care i-a oferit o altfel de poziționare în industria muzicală.

PUBLICITATE
Comentarii