Urmărește-ne în Social Media

Ligia Hojda - Fire Gun

Ligia Hojda, semifinalistă la Vocea României în 2014, a lansat primul videoclip. Melodia promovată se numește ”Fire Gun” și a fost compusă de artistă împreună cu Viky Red. Versurile sunt semnate de Daniel Pîrvan.

”A ieșit și videoclipul! ”Fire Gun” e primul meu copil muzical și primul pas către descoperirea identității artistice. Mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect si mă bucur că pot să îl împărtășesc cu voi”, a transmis Ligia Hojda pe pagina sa Fecebook.

Primul single oficial al artistei este lansat împreună cu un videoclip regizat de Anda Puşcas. Clipul și piesa ne sunt rcomandate și de Tudor Chirilă, fostul antrenor al Ligiei la Vocea României.

”Când am ajuns acum trei ani la Vocea României nu am crezut că o să mă prindă atât de tare partea "pedagogică" (sună ca naiba cuvântul), dar așa a fost. M-am implicat de multe ori dincolo de fișa postului în lucrul cu concurenții. Mi s-a părut mișto să dau și eu ceva din ce am învățat în toți anii ăștia de muzică și de stat pe scenă. A venit cumva firesc dorința să produc artiști tineri, dar am început cu pași mici și speranțe mari. Și uite așa au aterizat Ligia-Raluca Hojda și Larisa Mihăeș în echipa mică de la Agenția de Vise care se ocupă și de managementul VAMA. Astăzi sunt mândru că pot să răspund la întrebarea: ce s-a ales de concurenții tăi? Deocamdată asta s-a ales de Ligia, un artist la început de drum. Urmează, în curând, Larisa. Fiți blânzi și deschiși, nu dați cu parul că viața e scurtă și vorba bunicii lui Bob Dylan, orice om pe care îl întâlnești duce o luptă grea”, a declarat Tudor Chirilă, atașând acestui mesaj și link-ul videoclipului.

Ligia Hojda și-a urmat pasiunea pentru muzică și visul din copilărie, iar în anul 2014 s-a înscris la preselecțiile emisiunii Vocea României. A intrat în concurs în echipa lui Tudor Chirilă și a ajuns până în semifinală. Această experiență i-a întărit dorința de a face muzică în mod profesionist și de a le transmite oamenilor emoția, frumosul și bucuria de a cânta.

PUBLICITATE
Comentarii