BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Ligia Hojda - Fire Gun

Ligia Hojda, semifinalistă la Vocea României în 2014, a lansat primul videoclip. Melodia promovată se numește ”Fire Gun” și a fost compusă de artistă împreună cu Viky Red. Versurile sunt semnate de Daniel Pîrvan.

”A ieșit și videoclipul! ”Fire Gun” e primul meu copil muzical și primul pas către descoperirea identității artistice. Mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect si mă bucur că pot să îl împărtășesc cu voi”, a transmis Ligia Hojda pe pagina sa Fecebook.

Primul single oficial al artistei este lansat împreună cu un videoclip regizat de Anda Puşcas. Clipul și piesa ne sunt rcomandate și de Tudor Chirilă, fostul antrenor al Ligiei la Vocea României.

”Când am ajuns acum trei ani la Vocea României nu am crezut că o să mă prindă atât de tare partea "pedagogică" (sună ca naiba cuvântul), dar așa a fost. M-am implicat de multe ori dincolo de fișa postului în lucrul cu concurenții. Mi s-a părut mișto să dau și eu ceva din ce am învățat în toți anii ăștia de muzică și de stat pe scenă. A venit cumva firesc dorința să produc artiști tineri, dar am început cu pași mici și speranțe mari. Și uite așa au aterizat Ligia-Raluca Hojda și Larisa Mihăeș în echipa mică de la Agenția de Vise care se ocupă și de managementul VAMA. Astăzi sunt mândru că pot să răspund la întrebarea: ce s-a ales de concurenții tăi? Deocamdată asta s-a ales de Ligia, un artist la început de drum. Urmează, în curând, Larisa. Fiți blânzi și deschiși, nu dați cu parul că viața e scurtă și vorba bunicii lui Bob Dylan, orice om pe care îl întâlnești duce o luptă grea”, a declarat Tudor Chirilă, atașând acestui mesaj și link-ul videoclipului.

Ligia Hojda și-a urmat pasiunea pentru muzică și visul din copilărie, iar în anul 2014 s-a înscris la preselecțiile emisiunii Vocea României. A intrat în concurs în echipa lui Tudor Chirilă și a ajuns până în semifinală. Această experiență i-a întărit dorința de a face muzică în mod profesionist și de a le transmite oamenilor emoția, frumosul și bucuria de a cânta.

Citește mai multe despre Ligia Hojda
Videoclipuri cu Ligia Hojda
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE