Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Ligia feat. Vescan - Fraiero

Ligia a colaborat cu Vescan pentru noul single „Fraiero”. Piesa face parte din proiectul Xsession 2, inițiat de Puya și Vescan.

Piesa a fost compusă de Vescan și produsă de Mahia Beldo. Videoclipul a fost realizat de Claudiu Stan (Eu sunt Vision), responsabil cu imaginea video Xsession.

Pe Ligia și Vescan îi leagă o veche prietenie, care s-a concretizat și în trecut în colaborări muzicale, cum sunt piesele „Ultima Ploaie” sau „Al tău împiedicat”. Cei doi artiști rezonează perfect din punct de vedere muzical. Talentul nativ al Ligiei, căldura pe care o emana sufletește, precum și felul grațios de a fi, o aduc mai aproape de gașca Scandalos Music. Mahia Beldo și Vescan au caietele cu versuri pline de povesti, scenarii inspirate din realitate sau imaginate. Cei doi scriu acum o poveste fictivă, o discuție între prietene, piperată de răspunsul celui către care se arată cu degetul.

Ligia va susține concerte alături de trupa sa, unde va interpreta atât cover-uri cunoscute, cât și piese proprii. Ambii artiști vor fi invitații lui Puya în XSESSION TOUR 2017, un turneu despre care vor fi disponibile detalii în curând.

Citește mai multe despre LigiaVescan
Videoclipuri cu LigiaVescan
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE