Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Sub apă

Lidia Buble continuă seria de surprize, iar astăzi lansează "Sub apa", cel mai nou single. Piesa precede albumul mult așteptat pe care artista îl va lansa în toamna acestui an.

Piesa a fost compusă și produsă de Epiq Records, echipa alături de care Lidia a lucrat și pentru hit-urile "Cămașa" și "Sărut mâna, mama!". Versurile piesei vorbesc despre o ceartă între doi îndrăgostiți, un "război" dus într-o relație de iubire, așa că mulți dintre admiratorii cântăreței se vor regăsi în emoționanta poveste.

Videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir (TrandaFilm), iar conceptul a fost realizat de Răzvan Simion, iubitul Lidiei.

<<Sub apa>> este o piesă ce începe încet, încet, să închidă cercul pe care am început să-l 'desenez' împreună cu echipa mea, Epiq Records, încă de anul trecut, de la <<Cămașa>>. Totul va fi gata în toamnă, când lansez albumul pe care mi l-am dorit atât de mult. Fiecare cântec vorbește, într-o mare măsură și despre mine, iar <<Sub apă>> este locul în care, pot spune că, îmi găsesc refugiul. Sunt absolut convinsă că toți cei ce ascultă piesa și au o relație de dragoste, își caută momente și locuri, unde să fie doar ei cu gândurile lor. Eu am ales varianta <<Sub apă>>. Ceea ce veți vedea în videoclipul și piesa lansate, se datorează unei mari echipe, cu care am colaborat cu mare drag și căreia îi sunt profund recunoscătoare pentru rezultatul superb!", a spus Lidia Buble

Pentru filmări, artista a avut nevoie de lecții de scuba diving pentru a putea înota cu ochii deschiși, dar și pentru a-și ține respirația fără a-și folosi mâinile. În plus, echipa de filmare a improvizat sub apă o casă întreagă.

Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa "Noi simțim la fel", iar în același an, ea a câștigat premiul "Best New Act" la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca "Inima nu știe", "Le-am spus și fetelor" (feat. Amira), "Mă cerți" (feat. Adi Sînă) și "Mi-e bine" (feat. Matteo), fiecare adunând zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2021: Antena 1 a dezvăluit concurenții și prezentatorii

Publicat

pe

Asia Express (Logo)
Asia Express (Logo) │ FOTO: Antena 1

Au fost anunțate cele 9 perechi de concurenți care vor participa la Asia Express 2021, reality show-ul plin de provocări și adrenalină, organizat și difuzat de Antena 1. Filmările vor demara în luna mai, tema celui de-al patrulea sezon fiind "Drumul Împăraților".

Traseul va începe în Turcia, continuând în Georgia și Azerbaijan, două țări implicate recent într-o confruntare militară. Alte destinații vor fi anunțate ulterior, situația internațională sanitară și un eventual teasing limitând informațiile disponibile momentan. Despre condițiile noului concurs poți afla mai multe din acest articol anterior.

Concurenții Asia Express 2021:

  • Connect-R și Shift
  • Mihai și Elwira Petre
  • Lidia Bluble și sora ei, Estera
  • Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy
  • Cosmin Natanticu și soția lui Eliza
  • Alexandra Ungureanu și mama ei
  • Cuza și Emy de la Noaptea Târziu
  • Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța
  • Lorelei și Zarug (cunoscuți în social media)

Irina Fodor (care a înlocuit-o pe Gina Pistol și la "Chefi la cuțite"), Oase (câștigător al sezonului #2) și actorul Marius Damian sunt prezentatorii noului sezon. Ultimul dintre ei este povestitorul care va introduce fiecare loc cu informații specifice interesante.

Lidia Buble a declarat:

“O viață am așteptat o astfel de oportunitate... să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)... am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”.

Cu siguranță, pandemia Covid19 va complica foarte mult atât desfășurarea probelor, cât și urmarea unui traseu planificat, evoluția situației sanitare putând complica, restricționa și bloca filmările pe neașteptate. Principala misiune a concurenților, aceea de a găsi cazare gratuită noaptea, va fi și mai dificilă în condiții de distanțare socială și cu o atitudine mai precaută a localnicilor.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31