Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Sub apă

Lidia Buble continuă seria de surprize, iar astăzi lansează "Sub apa", cel mai nou single. Piesa precede albumul mult așteptat pe care artista îl va lansa în toamna acestui an.

Piesa a fost compusă și produsă de Epiq Records, echipa alături de care Lidia a lucrat și pentru hit-urile "Cămașa" și "Sărut mâna, mama!". Versurile piesei vorbesc despre o ceartă între doi îndrăgostiți, un "război" dus într-o relație de iubire, așa că mulți dintre admiratorii cântăreței se vor regăsi în emoționanta poveste.

Videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir (TrandaFilm), iar conceptul a fost realizat de Răzvan Simion, iubitul Lidiei.

<<Sub apa>> este o piesă ce începe încet, încet, să închidă cercul pe care am început să-l 'desenez' împreună cu echipa mea, Epiq Records, încă de anul trecut, de la <<Cămașa>>. Totul va fi gata în toamnă, când lansez albumul pe care mi l-am dorit atât de mult. Fiecare cântec vorbește, într-o mare măsură și despre mine, iar <<Sub apă>> este locul în care, pot spune că, îmi găsesc refugiul. Sunt absolut convinsă că toți cei ce ascultă piesa și au o relație de dragoste, își caută momente și locuri, unde să fie doar ei cu gândurile lor. Eu am ales varianta <<Sub apă>>. Ceea ce veți vedea în videoclipul și piesa lansate, se datorează unei mari echipe, cu care am colaborat cu mare drag și căreia îi sunt profund recunoscătoare pentru rezultatul superb!", a spus Lidia Buble

Pentru filmări, artista a avut nevoie de lecții de scuba diving pentru a putea înota cu ochii deschiși, dar și pentru a-și ține respirația fără a-și folosi mâinile. În plus, echipa de filmare a improvizat sub apă o casă întreagă.

Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa "Noi simțim la fel", iar în același an, ea a câștigat premiul "Best New Act" la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca "Inima nu știe", "Le-am spus și fetelor" (feat. Amira), "Mă cerți" (feat. Adi Sînă) și "Mi-e bine" (feat. Matteo), fiecare adunând zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Acuzată că a dat mită, Lidia Buble a fost trimisă în judecată

Lidia Buble este acuzată că a dat mită unor polițiști de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest. Cântăreața a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism), în dosar fiind numite și alte persoane, dintre care una vizată de o anchetă privind trafic de droguri.

Publicat

pe

Videoclip Lidia buble Jay Maly Costi La Luna
Videoclip Lidia buble Jay Maly Costi La Luna │ FOTO: Alex Ceausu

Lidia Buble este inculpată într-un dosar întocmit de procurorii DIICOT. Artista este acuzată că a mituit doi agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti pentru a evita etilotestul. În acest dosar, ce dispune trimiterea în judecată, sunt numiți și cei doi polițiști, dar și o altă persoană, care ar fi sfătuit-o pe Lidia Buble să ofere mită, sugerându-i sume cuprinse între 300 lei şi 200 euro. Persoana în cauză se afla într-o convorbire telefonică cu artista în momentul în care a fost oprită de polițisti. În rechizitoriul trimis de procurori instanței de judecată, polițiștii ar fi pretins și primit, în final, suma de 900 de lei.

Potrivit unui comunicat preluat de Agerpres, dincolo de acuzațiile de luare de mită, dare de mită și instigare la mită, unul dintre inculpați este vizat de o anchetă privind trafic de droguri, astfel explicându-se implicarea procurorilor DIICOT.

Numele inculpaților nu sunt prezentate în comunicatul DIICOT, însă ele se regăsesc pe portalul instanţei de judecată. Alături de Lidia Buble sunt numiți Laurenţiu Cristian Ciupercă, Marius Constantin Miulescu, Elena Danila Reznicsek şi Dragos Ştefan Presură.

Ce acuzații i se aduc Lidiei Buble

"Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ", arată anchetatorii.

Potrivit rechizitoriului din data de 16 noiembrie, fapta s-a petrecut pe 15 februarie, în intervalul orar 02:32 - 03:11. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Bucureşti.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5