Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Sub apă

Lidia Buble continuă seria de surprize, iar astăzi lansează "Sub apa", cel mai nou single. Piesa precede albumul mult așteptat pe care artista îl va lansa în toamna acestui an.

Piesa a fost compusă și produsă de Epiq Records, echipa alături de care Lidia a lucrat și pentru hit-urile "Cămașa" și "Sărut mâna, mama!". Versurile piesei vorbesc despre o ceartă între doi îndrăgostiți, un "război" dus într-o relație de iubire, așa că mulți dintre admiratorii cântăreței se vor regăsi în emoționanta poveste.

Videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir (TrandaFilm), iar conceptul a fost realizat de Răzvan Simion, iubitul Lidiei.

<<Sub apa>> este o piesă ce începe încet, încet, să închidă cercul pe care am început să-l 'desenez' împreună cu echipa mea, Epiq Records, încă de anul trecut, de la <<Cămașa>>. Totul va fi gata în toamnă, când lansez albumul pe care mi l-am dorit atât de mult. Fiecare cântec vorbește, într-o mare măsură și despre mine, iar <<Sub apă>> este locul în care, pot spune că, îmi găsesc refugiul. Sunt absolut convinsă că toți cei ce ascultă piesa și au o relație de dragoste, își caută momente și locuri, unde să fie doar ei cu gândurile lor. Eu am ales varianta <<Sub apă>>. Ceea ce veți vedea în videoclipul și piesa lansate, se datorează unei mari echipe, cu care am colaborat cu mare drag și căreia îi sunt profund recunoscătoare pentru rezultatul superb!", a spus Lidia Buble

Pentru filmări, artista a avut nevoie de lecții de scuba diving pentru a putea înota cu ochii deschiși, dar și pentru a-și ține respirația fără a-și folosi mâinile. În plus, echipa de filmare a improvizat sub apă o casă întreagă.

Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa "Noi simțim la fel", iar în același an, ea a câștigat premiul "Best New Act" la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca "Inima nu știe", "Le-am spus și fetelor" (feat. Amira), "Mă cerți" (feat. Adi Sînă) și "Mi-e bine" (feat. Matteo), fiecare adunând zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii