Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Sărut mâna, Mama!

Lidia Buble a lansat videoclipul noului single ”Sărut mâna, Mama!”. Piesa este o declarație de iubire pe note muzicale, atât pentru mama ei, cât și pentru toate mamele din lume.

Melodia ”Sărut mâna, Mama!” este însoțită de un videoclip emoționant, de stare, regizat de TrandaFilm, în care Lidia ne prezintă o realitate cu care mulți dintre noi ne confruntăm, și anume, timpul pe care uitam să-l mai petrecum cu persoana care ne-a dat viață.

"Gașca de la EpiQ Records a reușit să pună tot amalgamul emoțiilor mele pe note muzicale, de dragoste pură. Mi-e greu să cânt live piesa, pentru că mă podidesc lacrimile, dar mă adun și sper să vă fac și pe voi părtași la cea mai frumoasă declarație de iubire pe care o poți face celei ce ți-a dat viața. Nu uita că timpul se scurge prea repede între rotițele vieții noastre și, cât încă nu e târziu, pune telefonul la ureche și șoptește sincer 'Sărut mâna, mama!'", declară Lidia Buble.

Lidia Buble dă startul declarațiilor de iubire, pentru mamele noastre, iar piesa nou lansată vine ca un cadou sau chiar o felicitare muzicală, pentru toată viață.

În prezent, Lidia lucrează la primul ei album, pe care-l va lansa în toamna acestui an. Prima piesă de pe album a fost "Cămașa", piesă devenită hit chiar de la începutul lui 2018. Urmează multe alte surprize, dar și un alt vibe din partea Lidiei, pe plan profesional.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2021: Antena 1 a dezvăluit concurenții și prezentatorii

Publicat

pe

Asia Express (Logo)
Asia Express (Logo) │ FOTO: Antena 1

Au fost anunțate cele 9 perechi de concurenți care vor participa la Asia Express 2021, reality show-ul plin de provocări și adrenalină, organizat și difuzat de Antena 1. Filmările vor demara în luna mai, tema celui de-al patrulea sezon fiind "Drumul Împăraților".

Traseul va începe în Turcia, continuând în Georgia și Azerbaijan, două țări implicate recent într-o confruntare militară. Alte destinații vor fi anunțate ulterior, situația internațională sanitară și un eventual teasing limitând informațiile disponibile momentan. Despre condițiile noului concurs poți afla mai multe din acest articol anterior.

Concurenții Asia Express 2021:

  • Connect-R și Shift
  • Mihai și Elwira Petre
  • Lidia Bluble și sora ei, Estera
  • Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy
  • Cosmin Natanticu și soția lui Eliza
  • Alexandra Ungureanu și mama ei
  • Cuza și Emy de la Noaptea Târziu
  • Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța
  • Lorelei și Zarug (cunoscuți în social media)

Irina Fodor (care a înlocuit-o pe Gina Pistol și la "Chefi la cuțite"), Oase (câștigător al sezonului #2) și actorul Marius Damian sunt prezentatorii noului sezon. Ultimul dintre ei este povestitorul care va introduce fiecare loc cu informații specifice interesante.

Lidia Buble a declarat:

“O viață am așteptat o astfel de oportunitate... să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)... am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”.

Cu siguranță, pandemia Covid19 va complica foarte mult atât desfășurarea probelor, cât și urmarea unui traseu planificat, evoluția situației sanitare putând complica, restricționa și bloca filmările pe neașteptate. Principala misiune a concurenților, aceea de a găsi cazare gratuită noaptea, va fi și mai dificilă în condiții de distanțare socială și cu o atitudine mai precaută a localnicilor.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3