Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Lidia Buble - Sărut mâna, Mama!

Lidia Buble a lansat videoclipul noului single ”Sărut mâna, Mama!”. Piesa este o declarație de iubire pe note muzicale, atât pentru mama ei, cât și pentru toate mamele din lume.

Melodia ”Sărut mâna, Mama!” este însoțită de un videoclip emoționant, de stare, regizat de TrandaFilm, în care Lidia ne prezintă o realitate cu care mulți dintre noi ne confruntăm, și anume, timpul pe care uitam să-l mai petrecum cu persoana care ne-a dat viață.

"Gașca de la EpiQ Records a reușit să pună tot amalgamul emoțiilor mele pe note muzicale, de dragoste pură. Mi-e greu să cânt live piesa, pentru că mă podidesc lacrimile, dar mă adun și sper să vă fac și pe voi părtași la cea mai frumoasă declarație de iubire pe care o poți face celei ce ți-a dat viața. Nu uita că timpul se scurge prea repede între rotițele vieții noastre și, cât încă nu e târziu, pune telefonul la ureche și șoptește sincer 'Sărut mâna, mama!'", declară Lidia Buble.

Lidia Buble dă startul declarațiilor de iubire, pentru mamele noastre, iar piesa nou lansată vine ca un cadou sau chiar o felicitare muzicală, pentru toată viață.

În prezent, Lidia lucrează la primul ei album, pe care-l va lansa în toamna acestui an. Prima piesă de pe album a fost "Cămașa", piesă devenită hit chiar de la începutul lui 2018. Urmează multe alte surprize, dar și un alt vibe din partea Lidiei, pe plan profesional.

Citește mai multe despre Lidia Buble
Videoclipuri cu Lidia Buble
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE