Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Lacătul și femeia

Lidia Buble a lansat o baladă de dragoste, intitulată ”Lacătul și femeia”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de SAN.

Compus de Dorian Oswin și Anastasia Sandu, single-ul "Lacătul și femeia" prezintă o poveste de iubire sensibilă în care orice îndrăgostit visător se poate regăsi cu ușurință.

"Bărbați... Căutați femeia ce vă lasă să fiți copil lângă ea. Femei... Găsiți bărbatul ce să vă spună cu drag "Frumoasa mea". Am așteptat un an să lansez piesa asta, ca un manifest, ca un răspuns într-un oracol, ca o hipnoză pe care doar dragostea o poate da", declară Lidia.

Regizat de SAN, videoclipul piesei a fost filmat în decoruri în care minimalismul se îmbină cu dansul și starea pe care artista le dezvăluie pas cu pas.

Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa "Noi simțim la fel", iar în același an a câștigat premiul Best New Act la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca "Inima nu știe", "Le-am spus și fetelor" (feat. Amira), "Mă cerți" (feat. Adi Sînă) și "Mi-e bine" (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

În octombrie 2017, artista a lansat "Cămașa", single care s-a menținut în topul celor mai difuzate piese la radio și a adunat peste 35 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Primăvara trecută, Lidia și-a surprins fanii "Sub apă", clip care a cucerit publicul din România. A urmat single-ul "Tu", o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are față de jumătatea sa, cu un videoclip desprins dintr-un film romance, iar în martie a lansat "Asta sunt eu", o piesa sincera si prima colaborare dintre artista si What’s UP. A urmat "Undeva la mijloc", în care Lidia dezvăluie un look extrem de sexy.

PUBLICITATE
Comentarii