Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Inima nu știe

Lidia Buble a lansat videoclipul noului single ”Inima nu știe”. Scenariul clipului este inspirat de filmul "Kill Bill", pentru filmări Lidia antrenându-se cu un instructor de Aikido.

Suferim. Îndurăm. Iertăm? Cât de mult poate îndura inima când suferim din iubire? De multe ori ne amăgim că putem schimba pe cineva cu iubirea noastră sau că trebuie să mergem mai departe, cu toate că nu există un loc anume în care trebuie să ajungem. De aici pornește povestea cinematografica plină de intrigă și pasiune a videoclipului "Inima nu știe".

Lidia Buble joacă în noul clip un rol inedit, de bad girl, pentru care s-a antrenat intens, alături de un instructor de Aikido. Lidia este implicată într-o poveste de iubire din care are doar de suferit, care o determină să se răzbune, asemenea personajului interpretat de Uma Thurman în filmul "Kill Bill".

"A fost un 2014 frumos și nebun! Un an în care am cunoscut mulți oameni, un an în care m-am bucurat de fiecare clipă și în care am trăit la intensitate maximă emoții. 'Inima nu știe' este al doilea meu single, compus de către Adi Sînă și sunt foarte fericită pentru că a sosit momentul să vă arăt tuturor la ce am muncit în ultima perioada. Voi sunteți totul pentru mine! Vă pup!" - Lidia Buble

Regizat de către Dan Petcan, clipul a fost filmat pe parcursul a două zile, atât într-o parcare subterană din București, unde o putem vedea pe artistă implicată într-un street fight alături de două găști de tineri, cât și la munte, unde Lidia se antrenează, pe o vreme capricioasă, pentru o întâlnire de gradul zero.

"Lidia Buble a dat viață acestei piese. Mă bucur că am ocazia să arăt publicului o piesă care, prin interpretarea Lidiei, îmi dă fiori.” - Adrian Sînă

Compusă de Adrian Sînă, piesa "Inima nu știe" este cel de-al doilea single lansat de Lidia Buble, după hitul "Noi simtim la fel", care a ocupat săptămâni la rând prima poziție în topurile muzicale și a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

Campania de lansare a noului single al Lidiei include și un concurs. Artista invită fanii în spatiul în care are loc antrenamentul și pentru că ținuta este obligatorie, Lidia pune la bătaie 11 kimonouri de Aikido. Înscrierile se fac la adresa pe www.catmusic.ro/concurs-lidia-buble, câștigătorii fiind aleși prin tragere la sorți, urmând a fi anunțați pe 23 februarie.

PUBLICITATE
Comentarii