Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Inima nu știe

Lidia Buble a lansat videoclipul noului single ”Inima nu știe”. Scenariul clipului este inspirat de filmul "Kill Bill", pentru filmări Lidia antrenându-se cu un instructor de Aikido.

Suferim. Îndurăm. Iertăm? Cât de mult poate îndura inima când suferim din iubire? De multe ori ne amăgim că putem schimba pe cineva cu iubirea noastră sau că trebuie să mergem mai departe, cu toate că nu există un loc anume în care trebuie să ajungem. De aici pornește povestea cinematografica plină de intrigă și pasiune a videoclipului "Inima nu știe".

Lidia Buble joacă în noul clip un rol inedit, de bad girl, pentru care s-a antrenat intens, alături de un instructor de Aikido. Lidia este implicată într-o poveste de iubire din care are doar de suferit, care o determină să se răzbune, asemenea personajului interpretat de Uma Thurman în filmul "Kill Bill".

"A fost un 2014 frumos și nebun! Un an în care am cunoscut mulți oameni, un an în care m-am bucurat de fiecare clipă și în care am trăit la intensitate maximă emoții. 'Inima nu știe' este al doilea meu single, compus de către Adi Sînă și sunt foarte fericită pentru că a sosit momentul să vă arăt tuturor la ce am muncit în ultima perioada. Voi sunteți totul pentru mine! Vă pup!" - Lidia Buble

Regizat de către Dan Petcan, clipul a fost filmat pe parcursul a două zile, atât într-o parcare subterană din București, unde o putem vedea pe artistă implicată într-un street fight alături de două găști de tineri, cât și la munte, unde Lidia se antrenează, pe o vreme capricioasă, pentru o întâlnire de gradul zero.

"Lidia Buble a dat viață acestei piese. Mă bucur că am ocazia să arăt publicului o piesă care, prin interpretarea Lidiei, îmi dă fiori.” - Adrian Sînă

Compusă de Adrian Sînă, piesa "Inima nu știe" este cel de-al doilea single lansat de Lidia Buble, după hitul "Noi simtim la fel", care a ocupat săptămâni la rând prima poziție în topurile muzicale și a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

Campania de lansare a noului single al Lidiei include și un concurs. Artista invită fanii în spatiul în care are loc antrenamentul și pentru că ținuta este obligatorie, Lidia pune la bătaie 11 kimonouri de Aikido. Înscrierile se fac la adresa pe www.catmusic.ro/concurs-lidia-buble, câștigătorii fiind aleși prin tragere la sorți, urmând a fi anunțați pe 23 februarie.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2021: Antena 1 a dezvăluit concurenții și prezentatorii

Publicat

pe

Asia Express (Logo)
Asia Express (Logo) │ FOTO: Antena 1

Au fost anunțate cele 9 perechi de concurenți care vor participa la Asia Express 2021, reality show-ul plin de provocări și adrenalină, organizat și difuzat de Antena 1. Filmările vor demara în luna mai, tema celui de-al patrulea sezon fiind "Drumul Împăraților".

Traseul va începe în Turcia, continuând în Georgia și Azerbaijan, două țări implicate recent într-o confruntare militară. Alte destinații vor fi anunțate ulterior, situația internațională sanitară și un eventual teasing limitând informațiile disponibile momentan. Despre condițiile noului concurs poți afla mai multe din acest articol anterior.

Concurenții Asia Express 2021:

  • Connect-R și Shift
  • Mihai și Elwira Petre
  • Lidia Bluble și sora ei, Estera
  • Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy
  • Cosmin Natanticu și soția lui Eliza
  • Alexandra Ungureanu și mama ei
  • Cuza și Emy de la Noaptea Târziu
  • Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța
  • Lorelei și Zarug (cunoscuți în social media)

Irina Fodor (care a înlocuit-o pe Gina Pistol și la "Chefi la cuțite"), Oase (câștigător al sezonului #2) și actorul Marius Damian sunt prezentatorii noului sezon. Ultimul dintre ei este povestitorul care va introduce fiecare loc cu informații specifice interesante.

Lidia Buble a declarat:

“O viață am așteptat o astfel de oportunitate... să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)... am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”.

Cu siguranță, pandemia Covid19 va complica foarte mult atât desfășurarea probelor, cât și urmarea unui traseu planificat, evoluția situației sanitare putând complica, restricționa și bloca filmările pe neașteptate. Principala misiune a concurenților, aceea de a găsi cazare gratuită noaptea, va fi și mai dificilă în condiții de distanțare socială și cu o atitudine mai precaută a localnicilor.

Citește în continuare

Lifestyle

Lidia Buble: "Răzvan a fost marea dragoste pentru mine". La "Întrebarea mesei rotunde", artista a vorbit fără perdea

Lidia Buble a fost invitată la ”Întrebarea mesei rotunde”, show-ul online prezentat de Marius Manole, care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și feluri de mâncare. În această emisiune, artista a vorbit deschis despre relația ei cu Răzvan Simion.

Publicat

pe

Videoclip Lidia buble Jay Maly Costi La Luna
Videoclip Lidia buble Jay Maly Costi La Luna │ FOTO: Alex Ceausu

Lidia Buble a acceptat invitația în emisiunea "Întrebarea mesei rotunde" și a declarat din prima clipă că va fi extrem de sinceră, mărturisind nu îi poate refuza nimic lui Marius Manole. "Faci ce vrei din mine", i-a spus Lidia lui Marius încă de la începutul show-ului.

Felurile de mâncare din care Lidia a trebuit să aleagă au fost neașteptate: pastă din insecte, viermi uscați, borș cu lapte sau mațe crude. În acest context, pentru a evita să deguste aceste "delicatese", provocările au devenit mult mai la îndemână.

Ce întrebări a primit Lidia Buble de la Marius Manole

Prima întrebare a zilei a pus-o pe Lidia în fața unei alegeri foarte dificile: care este vedeta feminină din România în fața căreia nu ar putea rezista dacă i-ar face avansuri?. Artista a răspuns provocării și a explicat că acea persoană este, pentru ea, "cosmică".

Încă de la despărțirea de fostul iubit, Răzvan, toată lumea a fost curioasă să afle ce s-a întâmplat între cei doi și cum s-au dus atât de rapid toate sentimentele pe care spuneau că le au. În cadrul emisiunii, artista a vorbit deschis despre acest subiect. Vizibil emoționată, Lidia a declarat: "Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat". Artista e de părere că relația cu Răzvan continuă, dar în alt mod, oferind detalii în cadrul emisiunii.

La "Întrebarea mesei rotunde", Lidia a vorbit a vorbit și despre mesaje neașteptate primite de la fani, video-uri de la bărbați și pasiunea ei pentru haine. Marius Manole a dezvăluit, de asemenea, cu cine și-ar petrece ultima noapte de dragoste.

Emisiunea "Întrebarea mesei rotunde" este inspirată de formatul "Spill Your Guts or Fill Your Guts".

VIDEO: Lidia Buble la "Întrebarea mesei rotunde", cu Marius Manole

Citește în continuare