Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Draga Mea

Lidia Buble a revenit în atenția fanilor cu o schimbare de look, dar și cu o piesă nouă. Artista își încântă ascultătorii cu "Draga Mea", o baladă plină de emoție. Te invităm să o asculți și să urmărești videoclipul.

După o absență de câteva săptămâni de pe rețelele de socializare, Lidia Buble a revenit în forță cu o piesă plină de emoție, dar și cu o schimbare de look. Artista a declarat recent la Radio Zu că a simțit nevoia unei binemeritate pauze, o "cură de detoxifiere", cum însăși Lidia a descris-o. Profitând de această perioadă, Lidia a făcut și o schimbare de look. Și-a pus extensii și a renunțat la părul blond pentru un șaten.

"Nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare. Cred că mi-a fost, de fapt, dor de Lidiuța de acum aproape 10 ani. Nu vi se pare că arăt iarăși așa?", a declarat Lidia la Radio Zu.

Mai mult, cântăreața le-a dăruit fanilor o nouă piesă - "Draga Mea". Melodia a fost compusă de ADDA și vorbește despre dragoste și durere, o pereche paradoxală de trăiri.

"În piesa asta se vor regăsi foarte multe femei puternice, care iubesc foarte intens, și care știu să pună punctul pe <<i>>, care știu să închidă o ușă atunci când este cazul", a adăugat artista.

"Draga Mea" este acompaniată de un videoclip artistic, regizat de SAN. Vizualul amplifică mesajul sensibil al melodiei.

Comentarii