Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Draga Mea

Lidia Buble a revenit în atenția fanilor cu o schimbare de look, dar și cu o piesă nouă. Artista își încântă ascultătorii cu "Draga Mea", o baladă plină de emoție. Te invităm să o asculți și să urmărești videoclipul.

După o absență de câteva săptămâni de pe rețelele de socializare, Lidia Buble a revenit în forță cu o piesă plină de emoție, dar și cu o schimbare de look. Artista a declarat recent la Radio Zu că a simțit nevoia unei binemeritate pauze, o "cură de detoxifiere", cum însăși Lidia a descris-o. Profitând de această perioadă, Lidia a făcut și o schimbare de look. Și-a pus extensii și a renunțat la părul blond pentru un șaten.

"Nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare. Cred că mi-a fost, de fapt, dor de Lidiuța de acum aproape 10 ani. Nu vi se pare că arăt iarăși așa?", a declarat Lidia la Radio Zu.

Mai mult, cântăreața le-a dăruit fanilor o nouă piesă - "Draga Mea". Melodia a fost compusă de ADDA și vorbește despre dragoste și durere, o pereche paradoxală de trăiri.

"În piesa asta se vor regăsi foarte multe femei puternice, care iubesc foarte intens, și care știu să pună punctul pe <<i>>, care știu să închidă o ușă atunci când este cazul", a adăugat artista.

"Draga Mea" este acompaniată de un videoclip artistic, regizat de SAN. Vizualul amplifică mesajul sensibil al melodiei.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED