Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Lianne La Havas - Paper Thin

Prinsă într-o stare de visare, Lianne La Havas ne invită să intrăm în universul "Paper Thin" al noii sale piese. Melodia anunță viitorul material de studio al artistei, cel de-al treilea din cariera sa.

Pe 17 iulie, Lianne La Havas va lansa un nou material, dar până atunci, artista ne propune să ne pierdem în starea de trezie a noului ei single, Paper Thin". Melodia este lansată împreună cu un videoclip filmat de Lianne în izolare.

""Paper Thin", pentru mine, este o piesă care a dat startul întregului album. A început ca o melodie distantă în capul meu în timp ce eram pe punctul de a adormi, așa că am hotărât să nu mai adorm. A fost înregistrată într-o sesiune de jamming cu prietenii și așa a rămas", a detaliat Lianne.

Lianne La Havas s-a născut în Londra, tatăl său fiind de origine greacă, iar mama jamaicană. A început să cânte de la vârsta de 7 ani, la 11 ani compunând prima ei piesă. Pasiunea pentru muzica soul și folk a moștenit-o din familie, mama sa cântând cu Mary J. Blige și Jill Scott, iar tatăl fiind un multi-instrumentist de prestigiu, de la el luând primele lecții de chitară și pian. În facultate a studiat arta, plănuind inițial să continue în această direcție. În cele din urmă a hotărât să urmeze o carieră în muzică, renunțând la a mai merge la cursurile facultății.

Albumul de debut "Is Your Love Big Enough" a apărut pe piață în iulie 2012, marcând în cariera artistei în vârstă de doar 23 de ani prima nominalizare la un Mercury Prize. La sfârșitul anului, materialul a fost declarat de către iTunes "Albumul anului 2012". A urmat albumul "Blood" în 2015, ce a urmat până pe poziția a doua în topul discurilor din UK.

Citește mai multe despre Lianne La Havas
Videoclipuri cu Lianne La Havas
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE