Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed)

Principala piesă de pe coloana sonoră a filmului "Fifty Shades Freed" este "For You", interpretată de Rita Ora şi Liam Payne. Melodia tocmai a primit un videoclip cu scene de dragoste platonică între cei doi artişti, inspirate de finalul trilogiei "Fifty Shades".

Duo-ul lansa single-ul "For You" cu 3 săptămâni în urmă, iar acum avem şansa să privim videoclipul acestei creaţii romantice. Rita Ora deschide clipul, îmbrăcată într-o rochie roşie elegantă şi alergând prin grădini ce amintesc de Versailles. Melodia se dezlănţuie ca un imn al anilor 90, dar cu beat-uri moderne, iar Liam Payne intră pe linia melodică cu o voce senzuală.

Muzicianul este îmbrăcat la costum şi pare frământat de dragoste, bântuit de viziuni în dormitorul unei vile enorme. Rita Ora pozează înconjurată de sute de tradafiri care înfloresc simultan. Artista este ridicată în aer împreună cu mii de petale, în vreme ce Liam pluteşte între pagini de cărţi şi jurnale. Regia acestui clip romantic, feeric îi aparţine lui Hannah Lux Davis.

Idila celor doi protagonişti este de genul "priveşte, dar nu atinge", cadrele cu cei doi filmaţi separat umplând 90% din video. "Fifty Shades Freed" are premiera pe 9 februarie, fiind ultima parte a trilogiei "Fifty Shades of Grey".

Rita Ora este şi actriţă în acest film, iar coloana sonoră a peliculei va debuta în format fizic şi digital tot pe 9 februarie. Rita prezenta cu o săptămână în urmă noua piesă "Proud". Liam Payne este cunoscut ca un fost membru al boy band-uli One Direction, cu o carieră solo pornită în ultimul an. Artistul a colaborat cu Zedd la piesa "Get Low" şi a fost apreciat şi pentru single-ul "Strip That Down".

Citește mai multe despre Liam PayneRita Ora
Videoclipuri cu Liam PayneRita Ora
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE