Urmărește-ne în Social Media

Liam Gallagher - Wall Of Glass

Liam Gallagher, jumătatea vocală a trupei Oasis a lansat un single nou intitulat "Wall of Glass". Piesa este brit-rock pur şi a primit un videoclip care poate fi descris doar ca "posh".

Fostul vocal Oasis a debutat în cariera solo în cadrul unui concert organizat la Manchester în această săptămână. A cântat piese noi, dar şi hituri Oasis, în colaborare cu fostul coleg de trupă Bonehead. Primul single oficial este totuşi "Wall of Glass", lansat la BBC Radio 1. Videoclipul ni-l prezintă pe muzician pe holurile unui hotel decorat în stil vechi.

Pare o scenă din "Shining", cu luminile strălucind haotic şi Liam filmat cu capul în jos. Jocurile de lumini şi efectele vizuale date de oglinzi nu lipsesc din această producţie video. Artistul pare să cânte la un vorbitor, similar cu cel din închisori. Metaforă cu privire la cariera sa şi disputele cu fratele Noel poate?

Iată ce a avut de spus vocalul Oasis despre videoclip şi un viitor album:

Am purtat o jachetă aurie Saint Laurent cu glugă în una din scene, ceea ce m-a făcut să mă simt ca un Elvis modern, de vreme ce el adora să porte costume aurii. Niciodată nu am fost în stare să scriu un întreg album de unul singur, ar dura un an întreg. Nu sunt aşa de prolific.

Pentru mine este doar o melodie rock 'n roll, muzica de chitară. Unii încearcă să reinventeze roata, în vreme ce mie îmi place să fac lucrurile să strălucească.

Liam Gallagher pregăteşte pentru lansare albumul său solo de debut în luna octombrie a acestui an. Se va numi "As You Were" şi va include piese prezentate live recent, precum "Greedy Soul", "Bold" sau "Paper Crown".

PUBLICITATE
Comentarii