Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Liam Gallagher - One Of Us

Liam Gallagher a lansat un nou single, "One of Us", care primeşte un videoclip regizat de nume mari. Clipul este o creaţie Steven Knight şi Anthony Byrne, cei care se află în spatele reputatului serial "Peaky Blinders". Urmăriţi întoarcerea lui Liam în trecut în clipul din articol.

"One of Us" marchează împlinirea a 10 ani de când Oasis s-a destrămat şi îl găseşte pe Liam reflectând la trecut şi la alegerile sale. Piesa combină elemente orchestrale cu un bas ritmat şi o voce plină de ecou, care va umple arenele de concerte. Liam Gallagher a colaborat cu fiul său, Gene pe această piesă. Pe Gene îl auzim cântând la bongo, iar de chitară se ocupă Nick Zinner de la trupa Yeah Yeah Yeahs.

Liam citează influenţe gospel pentru noul său track, dar şi pentru viitorul album. Single-ul cel nou este inclus pe LP-ul "Why Me, Why Not", care va sosi pe 20 septembrie prin Warner Records. Este al doilea album solo al muzicianului şi a fost realizat în colaborare cu Wyatt şi Greg Kurstin, aceiaşi producători pentru primul disc solo, "As You Were".

Oasis se destrăma în 2009, printr-o altercaţie între fraţii Noel şi Liam Gallagher la finalul unui concert. Aceasta a dus la finalul proiectului muzical. Trupa a fost cândva poreclită "Noul Beatles", dar ego-urile celor doi artişti au făcut imposibilă continuarea sa. "One Of Us" reflectă la acele momente, la conceptul de familie, prietenie şi apartenenţă, conform lui Liam Gallagher.

Versurile fac aluzie şi la piesa Oasis "Live Forever", preferata lui Liam. Între timp fostul solist Oasis pregăteşte şi un documentar, "AS IT WAS", care va fi lansat simultan cu noul album, luna viitoare. Liam se pregăteşte să cânte în deschiderea celor de la The Who în San Franciso în această toamnă, dar nu înainte de a realiza un turneu european. Acesta îl va aduce pe muzician şi în România, unde va cânta la Fall In Love Festival, pe 1 septembrie.

Festivalul are loc la Palatul Mogoşoaia între 31 august şi 1 septembrie şi îi are în lineup pe Kaiser Chiefs, Underworld, Şuie Paparude, The Mono Jacks şi un DJ Set Disclosure.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Liam Gallagher
Videoclipuri cu Liam Gallagher
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE