Urmărește-ne în Social Media

Liam Gallagher - I've All I Need

Fondatorul Oasis, Liam Gallagher a lansat un nou videoclip, cu un aer optimist şi introspectiv, "I've All I Need". Clipul este un tribut pentru victimele atacului terorist din Manchester de acum un an. Vă invităm să urmăriţi noul material video în cadrul articolului.

Fondatorul Oasis ne propune o baladă cu o voce plină de ecou, încărcătură şi un riff brit rock care rămâne întipărit în minte. "I've All I Need" este un single extras de pe albumul "As You Were", lansat anul trecut. Videoclipul piesei include imagini din concertele artistului la festivaluri precum Glastonbury, dar şi opriri în Japonia şi scene europene celebre.

Regia îi aparţine lui Charlie Lightening, care ni-l prezintă pe Liam în studio, finalizând ultimul său LP. Nu lipsesc nici cameo-urile celebre, precum cele ale lui David Beckham, Stormzy, Dave Growl sau Taylor Hawkins. Pe parcursul a 4 minute şi 10 secunde pătrundem în autobuzul de turneu al lui Liam, în culisele concertelor sale şi în studio într-o experienţă intimă, interioară şi personală.

Acesta poate foarte bine să fie considerat un jurnal de călătorie al artistului, după un an foarte ocupat. De altfel regizorul Lightening colaborează cu Liam şi la un documentar ce poartă acelaşi nume cu discul său şi care va fi proiectat la Cannes. Pentru jumătatea vocală a Oasis tocmai s-a încheiat un turneu american pentru a promova piesele noi.

Materialul solo a fost apreciat drept unul dintre cele mai bune 50 de albume din 2017 de către revistra Rolling Stone. Pe 22 mai Liam Gallagher a cântat în deschiderea celor de la Rolling Stones, care tocmai au pornit în turneu, cu un duet de excepţie cu Florence Welch. Gallagher e gata la rândul său să reînceapă călătoriile prin Europa, prima oprire din seria de concerte având loc ieri.

Single-ul "I've All I Need" va primi o ediţie specială sub formă de vinil de 7 inch, cu melodia pe partea A şi versurile pe partea B. La apariţia britanicului pe scenă cu Rolling Stones a avut loc şi o mini reuniune Oasis. Nu cu Noel Gallagher totuşi, ci cu fostul coleg de trupă Bonehead, care a cântat împreună cu Liam. Deja este în pregătire un album nou, din partea acestei veritabile forţe a naturii.

Solistul a trăit un moment special săptămâna trecută, atunci când şi-a întâlnit pentru prima oară fiica în vârstă de 21 de ani. Aceasta a fost crescută de mama sa, muziciana Lisa Moorish, care a ţinut-o pe tânără departe de tatăl său.

Comentarii

Albume noi

Oasis lansează o ediție aniversară a albumului "Definitely Maybe"

Fanii Oasis au motive de bucurie. Trupa a anunțat o ediție specială "Definitely Maybe", ce marchează aniversarea a 30 de ani a albumului. Ce conține în plus, dar și când se lansează, găsești în articol.

Publicat

pe

Oasis în videoclipul piesei "Supersonic"
Oasis în videoclipul piesei "Supersonic" │ FOTO: captură YouTube / Oasis

Împlinirea a 30 de ani de la debutul albumului "Definitely Maybe" i-a făcut pe frații Gallagher să îngroape securea războiului și să anunțe lansarea unei ediții deluxe. Reeditarea va cuprinde piese și înregistrări nemaiauzite până acum, și urmează să fie lansată pe 30 august prin Big Brother Recordings.

Va fi disponibilă ca o ediție limitată 4LP, un 2CD deluxe, casetă și vinil colorat. Edițiile exclusive de vinil colorat sunt de două feluri: bleu - inspirat de versurile piesei "Up In The Sky" și roz - având ca sursă de inspirație "Digsy’s Dinner".

"Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)" conține piese din sesiunea de înregistrare originală de la Monnow Valley Studios, împreună cu piese înregistrate la Sawmills Studios din Cornwall - mixate pentru prima dată de Noel Gallagher și Callum Marinho. Albumul include și o versiune demo nelansată a "Sad Song". Lansată inițial ca o piesă bonus, această "nouă" variantă prezintă vocea lui Liam Gallagher.

În plus, reeditarea se mândrește cu lucrări de artă nou-nouțe realizate de designerul Brian Cannon și de fotograful Michael Spencer Jones, care au colaborat cu Oasis pentru originalul "Definitely Maybe".

Definitely Maybe" a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și a devenit albumul de debut cu cele mai rapide vânzări la acea vreme. A fost certificat de opt ori cu platină în Marea Britanie și s-a vândut în peste 6,1 milioane de exemplare la nivel global.

Tracklist "Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)"

Volume 1

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Remastered)
 2. Shakermaker (Remastered)
 3. Live Forever (Remastered)
 4. Up In The Sky (Remastered)
 5. Columbia (Remastered)
 6. Supersonic (Remastered)
 7. Bring It On Down (Remastered)
 8. Cigarettes & Alcohol (Remastered)
 9. Digsy’s Dinner (Remastered)
 10. Slide Away (Remastered)
 11. Married With Children (Remastered)

Volume 2

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Monnow Valley Version)
 2. Shakermaker (Monnow Valley Version)
 3. Live Forever (Monnow Valley Version)
 4. Up In The Sky (Monnow Valley Version)
 5. Columbia (Monnow Valley Version)
 6. Bring It On Down (Monnow Valley Version)
 7. Cigarettes & Alcohol (Monnow Valley Version)
 8. Digsy’s Dinner (Monnow Valley Version)
 9. Rock ‘n’ Roll Star (Sawmills Outtake)
 10. Up In The Sky (Sawmills Outtake)
 11. Columbia (Sawmills Outtake)
 12. Bring It On Down (Sawmills Outtake)
 13. Cigarettes & Alcohol (Sawmills Outtake)
 14. Digsy’s Dinner (Sawmills Outtake)
 15. Slide Away (Sawmills Outtake)
 16. Sad Song (Mauldeth Road West Demo, Nov’ 92)
Citește în continuare