Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Liam Gallagher - I've All I Need

Fondatorul Oasis, Liam Gallagher a lansat un nou videoclip, cu un aer optimist şi introspectiv, "I've All I Need". Clipul este un tribut pentru victimele atacului terorist din Manchester de acum un an. Vă invităm să urmăriţi noul material video în cadrul articolului.

Fondatorul Oasis ne propune o baladă cu o voce plină de ecou, încărcătură şi un riff brit rock care rămâne întipărit în minte. "I've All I Need" este un single extras de pe albumul "As You Were", lansat anul trecut. Videoclipul piesei include imagini din concertele artistului la festivaluri precum Glastonbury, dar şi opriri în Japonia şi scene europene celebre.

Regia îi aparţine lui Charlie Lightening, care ni-l prezintă pe Liam în studio, finalizând ultimul său LP. Nu lipsesc nici cameo-urile celebre, precum cele ale lui David Beckham, Stormzy, Dave Growl sau Taylor Hawkins. Pe parcursul a 4 minute şi 10 secunde pătrundem în autobuzul de turneu al lui Liam, în culisele concertelor sale şi în studio într-o experienţă intimă, interioară şi personală.

Acesta poate foarte bine să fie considerat un jurnal de călătorie al artistului, după un an foarte ocupat. De altfel regizorul Lightening colaborează cu Liam şi la un documentar ce poartă acelaşi nume cu discul său şi care va fi proiectat la Cannes. Pentru jumătatea vocală a Oasis tocmai s-a încheiat un turneu american pentru a promova piesele noi.

Materialul solo a fost apreciat drept unul dintre cele mai bune 50 de albume din 2017 de către revistra Rolling Stone. Pe 22 mai Liam Gallagher a cântat în deschiderea celor de la Rolling Stones, care tocmai au pornit în turneu, cu un duet de excepţie cu Florence Welch. Gallagher e gata la rândul său să reînceapă călătoriile prin Europa, prima oprire din seria de concerte având loc ieri.

Single-ul "I've All I Need" va primi o ediţie specială sub formă de vinil de 7 inch, cu melodia pe partea A şi versurile pe partea B. La apariţia britanicului pe scenă cu Rolling Stones a avut loc şi o mini reuniune Oasis. Nu cu Noel Gallagher totuşi, ci cu fostul coleg de trupă Bonehead, care a cântat împreună cu Liam. Deja este în pregătire un album nou, din partea acestei veritabile forţe a naturii.

Solistul a trăit un moment special săptămâna trecută, atunci când şi-a întâlnit pentru prima oară fiica în vârstă de 21 de ani. Aceasta a fost crescută de mama sa, muziciana Lisa Moorish, care a ţinut-o pe tânără departe de tatăl său.

Citește mai multe despre Liam Gallagher
Videoclipuri cu Liam Gallagher
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE