Urmărește-ne în Social Media

Liam Gallagher - Greedy Soul (Live la Air Studios)

Liam Gallagher promovează noul single ”Greedy Soul” printr-un videoclip filmat live la Air Studios. Acompaniat de orchestră, Liam trezește încă o dată nostalgia fanilor Oasis.

Deși semnificația versurilor ”Greedy Soul” nu a fost detaliată încă în interviurile acordate presei, single-urile lansate anterior de Liam Gallagher au avut legătură, inevitabil, cu fratele său, Noel.

Frații Gallagher sunt cunoscuți pentru declarațiile tranșante și tensiunile pe tema formației Oasis. În cadrul unui interviu acordat pentru GQ, Liam a apreciat, însă, printre puținele dăți, talentul de compozitor al lui Noel.

”Muzica era chestia lui Noel. Chestia mea era clasicul clișeu: sexul, drogurile și rock’n’roll-ul. Am trăit experiența, prietene. Eram star rock. Și de asta a funcționat Oasis. Nu ar fi mers dacă eram amândoi plicticoși și nesărați, și nici dacă eram nebuni de legat ca mine.”

Liam recunoaște în interviu că îl călca pe bătături pe Noel, concluzionând că deși nu se suportau, în contextul trupei se completau.

”Știu cât de mult îl enerva chestia asta. El făcea partea grea, în vreme ce eu ieșeam în oraș. Dar Oasis n-ar fi mers cu doi ca mine, nici cu doi ca Noel. ”

În opinia lui Liam, nebunia unui star rock este necesară, dând ca exemplu trupa The Rolling Stones.

”Trupa The Rolling Stones nu ar fi funcționat dacă erau maici, nu? Uite, îmi pare rău că el a trebuit să se ocupe cu scrierea pieselor, dar cine are acum 8 case? Așa cum spune și el, ar putea să ducă o viață de star rock, dar cine e de fapt adevăratul star rock aici?”

Liam Gallagher va lansa anul acesta primul său album solo. Discul se numește ”As You Were” și va fi pus în vânzare pe 6 octombrie.

PUBLICITATE
Comentarii