Urmărește-ne în Social Media

Liam Gallagher - Come Back to Me

Pentru a sărbători lansarea noului său album solo, "As You Were", Liam Gallagher prezintă un single şi videoclip proaspăt. Acesta se numeşte "Come Back to Me" şi poate fi ascultat şi respectiv vizionat mai jos.

Liam Gallagher a fost prolific în ultima perioadă, lansând 5 single-uri de pe noul său album. "As You Were" a debutat pe locul întâi în topurile muzicale irlandeze pe luna octombrie. "Come Back to Me" are videoclipul regizat de către Shane Meadows, care îi oferă o abordare alb-negru, axată pe reprezentaţia live plină de energie a lui Liam. Regizorul este cunoscut pentru filme ce mustesc de spirit britanic, precum "This is England" sau "Dead Man's Shoes".

Acest material vizual a fost filmat la legendarul club din Glasgow King Tut's Wah Wah Hut. Fostul vocal Oasis reuşeşte să combine imaginea de bad boy cu cea de rocker britanic care a îmbătrânit ca vinul fin. Pare acum mai înţelept şi poate chiar mai romantic. Greu de crezut că după o carieră atât de lungă în muzică, Liam Gallagher este de abia la primul său album solo.

Fratele său, Noel Gallagher a fost ceva mai productiv cu proiectul "Noel Gallagher's High Flying Birds". Acel grup are deja 3 albume, cel mai recent fiind "Who Built The Moon?", lansat pe 24 noiembrie în acest an. Revenind la Liam, jumătatea mai vocală a Oasis pregăteşte o serie de concerte în cadrul turneului de promovare pentru noul LP, bifând deja o sumedenie de arene sold out.

Cu opriri la Leeds, Cardiff şi Glasgow în decembrie, starul britanic îşi face antrenamentul pentru uriaşul concert din Manchester, programat pentru luna august a anului viitor. Asta în vreme ce fanii Oasis se întreabă dacă vor mai vedea o reunire a trupei în acest deceniu sau nu.

Comentarii

Albume noi

Oasis lansează o ediție aniversară a albumului "Definitely Maybe"

Fanii Oasis au motive de bucurie. Trupa a anunțat o ediție specială "Definitely Maybe", ce marchează aniversarea a 30 de ani a albumului. Ce conține în plus, dar și când se lansează, găsești în articol.

Publicat

pe

Oasis în videoclipul piesei "Supersonic"
Oasis în videoclipul piesei "Supersonic" │ FOTO: captură YouTube / Oasis

Împlinirea a 30 de ani de la debutul albumului "Definitely Maybe" i-a făcut pe frații Gallagher să îngroape securea războiului și să anunțe lansarea unei ediții deluxe. Reeditarea va cuprinde piese și înregistrări nemaiauzite până acum, și urmează să fie lansată pe 30 august prin Big Brother Recordings.

Va fi disponibilă ca o ediție limitată 4LP, un 2CD deluxe, casetă și vinil colorat. Edițiile exclusive de vinil colorat sunt de două feluri: bleu - inspirat de versurile piesei "Up In The Sky" și roz - având ca sursă de inspirație "Digsy’s Dinner".

"Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)" conține piese din sesiunea de înregistrare originală de la Monnow Valley Studios, împreună cu piese înregistrate la Sawmills Studios din Cornwall - mixate pentru prima dată de Noel Gallagher și Callum Marinho. Albumul include și o versiune demo nelansată a "Sad Song". Lansată inițial ca o piesă bonus, această "nouă" variantă prezintă vocea lui Liam Gallagher.

În plus, reeditarea se mândrește cu lucrări de artă nou-nouțe realizate de designerul Brian Cannon și de fotograful Michael Spencer Jones, care au colaborat cu Oasis pentru originalul "Definitely Maybe".

Definitely Maybe" a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și a devenit albumul de debut cu cele mai rapide vânzări la acea vreme. A fost certificat de opt ori cu platină în Marea Britanie și s-a vândut în peste 6,1 milioane de exemplare la nivel global.

Tracklist "Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)"

Volume 1

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Remastered)
 2. Shakermaker (Remastered)
 3. Live Forever (Remastered)
 4. Up In The Sky (Remastered)
 5. Columbia (Remastered)
 6. Supersonic (Remastered)
 7. Bring It On Down (Remastered)
 8. Cigarettes & Alcohol (Remastered)
 9. Digsy’s Dinner (Remastered)
 10. Slide Away (Remastered)
 11. Married With Children (Remastered)

Volume 2

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Monnow Valley Version)
 2. Shakermaker (Monnow Valley Version)
 3. Live Forever (Monnow Valley Version)
 4. Up In The Sky (Monnow Valley Version)
 5. Columbia (Monnow Valley Version)
 6. Bring It On Down (Monnow Valley Version)
 7. Cigarettes & Alcohol (Monnow Valley Version)
 8. Digsy’s Dinner (Monnow Valley Version)
 9. Rock ‘n’ Roll Star (Sawmills Outtake)
 10. Up In The Sky (Sawmills Outtake)
 11. Columbia (Sawmills Outtake)
 12. Bring It On Down (Sawmills Outtake)
 13. Cigarettes & Alcohol (Sawmills Outtake)
 14. Digsy’s Dinner (Sawmills Outtake)
 15. Slide Away (Sawmills Outtake)
 16. Sad Song (Mauldeth Road West Demo, Nov’ 92)
Citește în continuare