Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Liam Gallagher - Come Back to Me

Pentru a sărbători lansarea noului său album solo, "As You Were", Liam Gallagher prezintă un single şi videoclip proaspăt. Acesta se numeşte "Come Back to Me" şi poate fi ascultat şi respectiv vizionat mai jos.

Liam Gallagher a fost prolific în ultima perioadă, lansând 5 single-uri de pe noul său album. "As You Were" a debutat pe locul întâi în topurile muzicale irlandeze pe luna octombrie. "Come Back to Me" are videoclipul regizat de către Shane Meadows, care îi oferă o abordare alb-negru, axată pe reprezentaţia live plină de energie a lui Liam. Regizorul este cunoscut pentru filme ce mustesc de spirit britanic, precum "This is England" sau "Dead Man's Shoes".

Acest material vizual a fost filmat la legendarul club din Glasgow King Tut's Wah Wah Hut. Fostul vocal Oasis reuşeşte să combine imaginea de bad boy cu cea de rocker britanic care a îmbătrânit ca vinul fin. Pare acum mai înţelept şi poate chiar mai romantic. Greu de crezut că după o carieră atât de lungă în muzică, Liam Gallagher este de abia la primul său album solo.

Fratele său, Noel Gallagher a fost ceva mai productiv cu proiectul "Noel Gallagher's High Flying Birds". Acel grup are deja 3 albume, cel mai recent fiind "Who Built The Moon?", lansat pe 24 noiembrie în acest an. Revenind la Liam, jumătatea mai vocală a Oasis pregăteşte o serie de concerte în cadrul turneului de promovare pentru noul LP, bifând deja o sumedenie de arene sold out.

Cu opriri la Leeds, Cardiff şi Glasgow în decembrie, starul britanic îşi face antrenamentul pentru uriaşul concert din Manchester, programat pentru luna august a anului viitor. Asta în vreme ce fanii Oasis se întreabă dacă vor mai vedea o reunire a trupei în acest deceniu sau nu.

Citește mai multe despre Liam Gallagher
Videoclipuri cu Liam Gallagher
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE