Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: Liam Gallagher - Chinatown

Încet dar sigur Liam Gallagher îşi continuă drumul spre debutul primului său LP solo. "Chinatown" este cel mai nou single de pe material, care primeşte un videoclip de promenadă şi poate fi privit mai jos.

În ciuda titlului "Chinatown", îl vedem pe Liam plimbându-şi angoasele prin Londra la apus. Zbuciumul din precedentul single, "Wall of Glass" a dispărut, înlocuit de o baladă acustică retrospectivă. Videoclipul este minimalist, punând accent pe trăirile interioare ale fostului vocal Oasis. Acestea sunt juxtapuse peisajelor londoneze, marcate de monumente locale precum Big Ben sau Millenium Wheel.

Pasaje şi poduri acoperite cu graffiti, palatul de la Westminster se strecoară printre crâmpeie de plimbări între puburi ale lui Liam. Regizorul Charlie Lightening este responsabil cu această creaţie. Balada aminteşte de perioada "Champagne Supernova" a celor de la Oasis şi precede LP-ul solo al lui Liam, "As You Were". Acesta va sosi în octombrie şi va include 4 piese produse de Greg Kurstin, care a făcut magie la pupitrul de mixaj pentru Adele şi Tegan and Sara.

De restul melodiilor se va ocupa Dan Grech-Marguerat, care a colaborat cu mult succes cu Radiohead sau Beck. E interesantă perioada aleasă pentru debutul noului disc, cu doar o lună înainte ca fratele Noel Gallagher să lanseze un album cu trupa sa High Flying Birds. Liam Gallagher a intrat în atenţia presei în ultimele zile, prin atacuri la adresa celor de la U2, în termeni virulenţi.

Oasis s-a destrămat în 2009, prin plecarea lui Noel şi chiar dacă fanii speră la o reunire, şansele sunt mici în acest moment. Fraţii Gallagher sunt intens implicaţi în proiecte proprii şi ego-urile lor uriaşe nu îi lasă să se reunească, cel puţin nu în acest moment. Liam s-a declarat totuşi deschis să revină în Oasis, dar fără Noel dacă se poate.

Citește mai multe despre Liam Gallagher
Videoclipuri cu Liam Gallagher
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE