Urmărește-ne în Social Media

LIA - În Urma Ta

LIA, fostă concurentă la X Factor România, a lansat videoclipul piesei de debut "În urma ta". Pentru că nostalgia este despre amintiri fericite, artista aduce, prin fiecare notă și prin fiecare mișcare, o perioadă care poate părea îndepărtată, dar familiară, pentru cei care au trăit-o, și cu totul nouă pentru generația tânără.

"Cred că e important să îi apreciem și să nu îi uităm niciodată pe cei care au fost înaintea noastră. Muzica veche nu e demodată, e muzică bună. Îmi doresc să o readuc într-o anumită formă în fața oamenilor care poate au uitat de ea sau poate nici măcar nu o cunosc", a povestit LIA, la momentul lansării piesei "În urma ta".

Pentru a recrea acea perioadă a anilor '80 a fost nevoie de o echipă care să înțeleagă, până în cel mai mic detaliu, acest proiect. Șerban Racovițeanu (regie și montaj), Paul Tatcu (director imagine), Andreea Letea (styling), Gabriela Păun (make-up), Ionuț Roșu (hair), Tudor Halațiu (clothing) și Koptic (glasses) formează echipa care a reușit să transpună prin imagini, direct în casele noastre, energia acelor vremuri.

LIA, pe numele real Ioana Ardelean, este o artistă în vârstă de 22 de ani, care a devenit cunoscută după apariția la X Factor, unde a reușit să ajungă până la dueluri, în echipa lui Ștefan Bănică. Totuși, X Factor nu a fost prima interacțiune cu muzica. Artista, care a absolvit Liceul de Arte din Oradea, secția canto popular, este pasionată de muzică de când se știe și a început să cânte atunci când a început să vorbească, după cum povestește mama sa.

Comentarii