Urmărește-ne în Social Media

Les Elephants Bizarres - Roșu Neon

Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul noului single ”Roșu Neon”. Vizualul a fost regizat de Mihai Marin și Ștefan Matei.

Piesa propusă de Les Elephants Bizarres pentru vara anului 2016 este ”Roșu Neon”. Piesa este compusă de formație și produsă de Cosmin Lupan, versurile fiind semnate de Sabina Bălan. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de doi dintre membrii trupei: Mihai Marin și Ștefan Matei.

Trupa Les Elephants Bizarres este formată în prezent din Ștefan, Bogdan, Mihai, Tudor și Enver, însă a trecut prin mai multe schimbări de componență din 2007, de când a luat naștere. În 2009 trupa a împărțit aceeași scenă cu Moby și Motorhead la B'ESTFEST. La un an după aceea, formația a lansat single-ul „Hello”, care a devenit cunoscut foarte repede, fiind folosit într-una dintre reclamele  Pepsi. Les Elephants Bizarres a continuat să scoată apoi piese precum „Nu mă opri”, „Wish you were here” și „În culori”, iar în 2015, trupa a colaborat cu echipa Hahaha Production pentru melodia „Girls Gone Wild”.

Comentarii