Urmărește-ne în Social Media

Les Elephants Bizarres - Eu cu tine și cealaltă fată

Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul noului single ”Eu cu tine și cealaltă fată”. Vizualul este regizat de Mihai Marin și o are în prim-plan pe Mădălina Roșca.

Înaintea lansării albumului „Seen”,  Les Elephants Bizarres prezintă publicului o nouă piesă, intitulată ”Eu cu tine și cealaltă fată”. Melodia este compusă de trupă și produsă de Bogdan Alexandrescu & Cosmin Lupan. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat și produs de Mihai Marin după un scenariu gândit de Monograf Studio.

Noul album Les Elephants Bizarres, ”Seen”, va fi lansat pe 1 martie, în cadrul unui concert la Expirat - Halele Carol. În deschidere va cânta Tourette Roulette.

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul românesc. Încă din 2007, trupa a fost compusă din Ștefan Matei (vocal) și Mihai Marin (bass). În 2014, li s-au alăturat Enver Mamut (chitară) și Tudor Amarandei (synth / clape), iar în 2016 Bogdan Alexandrescu (tobe) a întregit actuala formulă a trupei. Les Elephants Bizarres a luat cu asalt scena muzicii alternative românești cu LP-ul de debut, „Hello”. Primul lor single, „Hello! Says the Devil!”, rămânând pe locul 1 în topuri timp de șapte săptămâni la rând.

Veselia celor de la Les Elephants Bizarres a călătorit rapid peste graniță, trupa fiind invitată să cânte la EXIT Festival (cel mai mare festival de muzică din Serbia). 2016 a însemnat multe concerte la festivaluri importante din țară, lansarea piesei „Roșu Neon”, ajunsă în Top 10 Europa FM, dar și invitația de a deschide concertul trupei Maroon 5, de la București. Sfârșitul de an a adus un al doilea single care anunța noul album, „Shivers” fiind prezentat publicului la sfârșitul lunii noiembrie.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 1 martie 2017

Les Elephants Bizarres

Loc
Expirat Club
Comentarii