Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Lena - Traffic Lights

Lena, câștigătoarea concursului Eurovision Song Contest 2010, a lansat videoclipul noului single ”Traffic Lights”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 4-lea album de studio, ”Crystal Sky”, așteptat pe piață anul acesta.

La 5 ani de la apariția single-ului "Satellite", ce i-a adus artistei de origine germană Lena trofeul Eurovision și implicit recunoașterea internațională, apare ”Traffic Lights”, o piesă cu un sound electro - pop minuțios prelucrat. Melodia este extrasă de pe cel de-al 4-lea album de studio al artistei, “Crystal Sky“, venind acompaniată de un videoclip regizat de Julian Ticona Cuba.

Noul disc “Crystal Sky“ conține 14 piese noi. Materialul va fi lansat pe piață pe 15 mai 2015. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 10,99 euro, sau de pe Amazon la prețul de 10,09 euro (digital) și 15,99 euro (CD).

Tracklist Lena - “Crystal Sky“:

 1. "The Girl"
 2. "Keep On Living"
 3. "Traffic Lights"
 4. "All Kinds Of Crazy"
 5. "Beat To My Melody"
 6. "Sleep Now"
 7. "Lifeline"
 8. "4 Sleeps"
 9. "We Roam"
 10. "Crystal Sky"
 11. "Invisible"
 12. "Catapult (feat. Kat Vinter & Little Simz)"
 13. "In The Light"
 14. "Home"
Lena- ”Crystal Sky” (copertă album)

Lena- ”Crystal Sky” (copertă album)

Citește mai multe despre Lena
Videoclipuri cu Lena
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE