Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Lena - Beat To My Melody

Lena, câștigătoarea concursului Eurovision în 2010, a lansat videoclipul noului single ”Beat To My Melody”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 4-lea album de studio, ”Crystal Sky”, lansat în mai 2015.

La 6 ani de la apariția single-ului "Satellite", ce i-a adus artistei de origine germană Lena trofeul Eurovision și implicit recunoașterea internațională, apare ”Beat To My Melody”, o piesă cu un sound electro - pop minuțios prelucrat. Melodia este extrasă de pe cel de-al 4-lea album de studio al artistei, “Crystal Sky“, și este compusă de Lena în colaborare cu Katrina Noorbergen, Jonny Coffer și Sam Preston

Noul disc “Crystal Sky“ conține 14 piese. Materialul a fost lansat pe piață în mai 2015 și a debutat pe poziția a 2-a în topul albumelor din Germania. Primul single extras de pe album a fost "Traffic Lights", acesta urcând până pe poziția a 14-a în clasamentul single-urilor din țara natală.

Tracklist Lena - “Crystal Sky“:

 1. "The Girl"
 2. "Keep On Living"
 3. "Traffic Lights"
 4. "All Kinds Of Crazy"
 5. "Beat To My Melody"
 6. "Sleep Now"
 7. "Lifeline"
 8. "4 Sleeps"
 9. "We Roam"
 10. "Crystal Sky"
 11. "Invisible"
 12. "Catapult (feat. Kat Vinter & Little Simz)"
 13. "In The Light"
 14. "Home"
Lena- ”Crystal Sky” (copertă album)

Lena- ”Crystal Sky” (copertă album)

Citește mai multe despre Lena
Videoclipuri cu Lena
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE