Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Lee Aaron - Bad Boyfriend

Artista canadiană Lee Aaron a lansat videoclipul piesei „Bad Boyfriend”, în care problemele în dragoste sunt transpuse în versuri profunde și riff-uri puternice de chitară.

Piesa este extrasă de pe albumul „Fire And Gasoline”, lansat în acest an, pe 25 martie.

„Aveam cântecul ăsta în cap de câțiva ani. Îl aveam inclus în setlist-ul de la concerte și de obicei îl cântam la bis. A fost foarte apreciat de public, așa că am decis să-l și înregistrăm. Este dialogul satiric al unei fete despre conflictul dintre uman și divin și într-un final realizarea că ea este de fapt numitorul comun în toate problemele relațiilor sale. Dacă este autobiografic? Într-un fel de genul am fost acolo, am făcut asta.”, declară artista

Aaron a susținut o carieră de trei decenii bazată pe compus puternic și o voce care îți atinge sufletul. Albumul „Fire And Gasoline” conține piese precum „Fire And Gasoline”, „Wanna Be”, „Heart Fix” și „Bitter Sweet”, care evocă influențe de la Led Zeppelin, Heart, David Bowie, The Runaways și Fleetwood Mac combinate cu viziunea artistică unică a lui Aaron. Viziunea aceasta a adus-o la vânzări de pe aproape un milion de copii în Canada, multiple premii și nominalizări și a făcut-o cunoscută în toată lumea.

„Fire And Gasoline” a fost înregistrat în Vancouver, la studioul The Farm cu ajutorul inginerilor Ben Kaplan (Mother Mother, Hedley) și John Webster (Bon Jovi, Aerosmith, The Cult)

Citește mai multe despre Lee Aaron
Videoclipuri cu Lee Aaron
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE