Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Led Zeppelin - Trampled Under Foot” (Brandy & Coke)

Led Zeppelin a colaborat cu Interlude pentru a produce un videoclip interactiv care sa acompanieze piesa ”Trampled Under Foot (Brandy & Coke)”. Melodia se regăsește pe ediția aniversară a legendarului album “”Physical Graffitti””.

Pe parcursul unei călătorii captivante compresate în mediul virtual, fanii Led Zeppelin au șansa de a vedea dincolo de fațada copertei unuia dintre cele mai reprezentative albume rock din istorie, ”Physical Graffitti”, pășind astfel în interiorul clădirii prin cele 16 ferestre deschise acum pentru prima dată.

Niciun fan nu a avut până acum atât de multe căi de a explora și a de privi cum un videoclip capătă viață. Selectând una dintre cele 16 ferestre, publicul poate intra în fiecare cameră a hotelului și poate lua parte la povestea din spatele conceptului grafic. Folosind filmări de arhivă precum cea realizată în timpului concertului susținut la Earl’s Court, dar și animații originale, tehnologia Interlude permite celor care urmăresc videoclipul să interacționeze cu personajele din fiecare cameră fără să întrerupă cursul piesei.

”“Brandy & Coke” (Trampled Under Foot)” apare și pe cel mai recent disc Led Zeppelin, o ediție deluxe a legendarului album “”Physical Graffitti””, realizată cu ocazia celebrării a 40 de ani de la lansare. Câștigător a nu mai puțin de 16 premii Grammy, materialul "Physical Graffitti" este considerat drept unul dintre cele mai importante albume din istoria muzicii, cele 15 piese pe care le conține reprezentând un tur de forță creativă care a explorat întreaga dinamică muzicală a trupei.

Citește mai multe despre Led Zeppelin
Videoclipuri cu Led Zeppelin
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE