Urmărește-ne în Social Media

LeAnn Rimes - Love Line

LeAnn Rimes a lansat videoclipul noului single ”Love Line". Melodia este extrasă de pe albumul ”Remnants”.

LeAnn Rimes a lansat anul trecut cel de-al 16-lea album de studio. Artista a semnat recent un contract cu Sony Music, pe care și-a propus să îl fructifice prin acest nou material, intitulat ”Remnants”. Discul conține, în versiunea deluxe, nu mai puțin de 17 piese.

Tracklist ”Remnants” - LeAnn Rimes (Deluxe Edition):

 1. The Story
 2. Love Line
 3. Outrageous Love
 4. Mother
 5. Remnants
 6. Long Live Love
 7. How to Kiss a Boy
 8. Love Is Love Is Love
 9. Learning Your Language
 10. I Couldn't Do That to Me
 11. Humbled
 12. Explicit
 13. Dang Dang
 14. Give Me Something (I Can't Give Myself)
 15. Love Line (The Live Church Session)
 16. How to Kiss a Boy (The Live Church Session)
 17. The Story (The Live Church Session)

Primul single extras de pe disc a fost ”The Story”. Prin această melodie, artista a vrut să transmită publicului un mesaj important.

”Pentru mine, ”The Story” se identifică atât cu mine, ca individ, cât și cu mine, ca parte a unui colectiv, a unei povești universale. Mă bucur de fiecare moment al călătoriei mele și înțeleg în profunzime cum fiecare fragment al poveștii mele are un rol în evoluția mea ca femeie și artist. Această piesă nu este doar un cântec de dragoste, ci și o melodie despre a te accepta pe tine și de a aprecia viața cu adevărat”, a explicat LeAnn Rimes.

Promovarea albumului ”Remnants” continuă cu piesa "Love Line", ale cărei versuri prezintă o poveste la fel de intimă și importantă pentru LeAnn Rimes. Melodia este acompaniată de un videoclip filmat într-o biserică.

PUBLICITATE
Comentarii