Urmărește-ne în Social Media

Lawson - Roads

Englezii din trupa Lawson au revenit cu un nou single, intitulat ”Roads”. Piesa, acompaniată de un videoclip regizat de James Slater, este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al formației.

Lawson, trupa britanică pop-rock ce ajungea în urmă cu 3 ani pe poziția a 4-a în topul UK Albums Chart cu primul disc, ”Chapman Square”, a lansat videoclipul unui nou single. ”Roads” este prima piesă extrasă de pe cel de-al doilea material discografic al formației. Melodia duce sound-ul trupei într-o direcție nouă, ceva mai electro-dance.

"A fost important pentru noi, ca trupă, să venim cu ceva nou și interesant. ”Roads” ne face să simțim că mergem înainte, explorând adicții prin care oamenii pot trece la un moment dat. Procesul de compunere și înregistrare a pieselor de la Blackbird Studios din Nashville ne-a acordat ocazia de a ne testa limitele și de a încerca noi direcții muzicale. Suntem foarte mândri de ce a ieșit", a declarat solistul Andy Brown.

Înainte ca Lawson să ajungă în topuri cu piese ca ”Juliet” sau ”Taking Over Me”, formația a muncit mult pentru a obține un contract cu o casă de discuri. Potențialul trupei a existat chiar din perioada în care cântau coveruri (2009-2010), însă intrarea în zona comercială a necesitat efort și o perioadă de timp mai îndelungată.

„Trei dintre noi am terminat facultatea de muzică și cât mergeam la cursuri ni se spunea constant că în zilele noastre e foarte greu să semnezi cu o casă de discuri. Noi am decis să ignorăm asta și să formăm o trupă. (…) Am fost refuzați de câteva ori, am schimbat 3 sau 4 manageri și pentru o perioadă am fost proprii noștri manageri. După aproximativ 3 ani în care am colindat țara în lung și-n lat cântând în tot felul de puburi cu câte 3 oameni în sală, în cele din urmă cineva ne-a remarcat pe YouTube. La momentul respectiv cântam mai mult coveruri, dar aveam și cîteva piese ale noastre. Cred că până la urmă ăsta a fost aspectul care le-a câștigat atenția”, au mărturisit membrii Lawson într-un interviu acordat thestudentpocketguide.com

Comentarii