Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică Poze Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye în prima seară de festival INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019

Videoclip oficial: Lauren Jauregui - More Than That

Lauren Jauregui transformă Legendele Olimpului într-o seară de distracţie în club în videoclipul piesei "More Than That". Artista a lansat un material vizual lasciv pentru un single R&B senzual şi plin de bas. Vă invităm să vizionaţi noul clip în cadrul articolului.

Lauren Jauregui şi prietenele sale vizitează clubul Olympus în clipul "More Than That". Este un strip club cu o tematică inspirată de Legendele Olimpului. Între statui ale zeilor şi muritoare înfăţişate în posturi demne de picturi celebre, întregul videoclip pare un vis erotic sau o fantezie. Lauren cântă şi dansează între bancnote care zboară şi fete care se unduiesc. Cunoscătorii vor recunoaşte un tribut pentru pictura lui Botticelli "Naşterea lui Venus".

Elementul masculin nu are loc în această ecuaţie, iar artista cântă despre nevoia de mai mult, despre teasing şi dorinţă. În acest grup de femei fatale, muziciana îşi asumă rolul Afroditei, aşa cum arată şi cover art-ul single-ului, partajat în social media. Noul video este regizat de către Lauren Dunn şi este filmat în Los Angeles. De direcţia creativă s-ar fi ocupat chiar Lauren Jauregui.

Conceptul este următorul, conform artistei: Afrodita vizitează Pământul şi prima sa oprire este la clubul Olympus. Corpurile feminine au fost alese cu mare atenţie, pentru a reprezenta toate tipurile de femeie, senzuale sub toate formele. Tânăra de 22 de ani se află de abia la al doilea single din cariera solo, după debutul cu "Expectations".

Cunoştea succesul cu grupul Fifth Harmony, care după despărţire a generat cariere solo prolifice pentru Camila Cabello şi Normani. Lauren citează ca inspiraţie pe Amy Winehouse, Alicia Keys şi Lauryn Hill. În ultimul an Lauren s-a descoperit pe sine şi a fost sub aripa lui Halsey, care a luat-o cu ea în turneu. Cele două au colaborat pe o piesă  vara trecută.

În afară de muzică, tânăra este populară în social media, unde are 10 milioane de followeri. Are un parteneriat cu Amnesty Internaţional în campania Write for Rights, promovează drepturile LGBT şi se declară pentru reforma legii armelor în SUA. În ciuda acestor crezuri, Lauren promite un album de debut mai degrabă personal decât politic.

Citește mai multe despre Lauren Jauregui
Videoclipuri cu Lauren Jauregui
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE