Urmărește-ne în Social Media

Laura Pausini și Thalia - Sino a ti

Laura Pausini și Thalia au lansat videoclipul noului single "Sino a Ti". Melodia interpretată în duet este extrasă de pe albumul artistei italiene, "The Greatest Hits, 20 - Grandes Exitos", compoziția fiind semnată de Laura Pausini și Niccolò Agliardi.

Laura Pausini continuă promovarea albumului "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career" prin lansarea unei ediții speciale pentru fanii spanioli, ce include 3 noi duete. Primul extras promovat a fost "Donde quedo solo yo", interpretat alături de Alex Ubago, noul single "Sino a Ti" fiind cântat în duet cu Thalia, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale muzicii latino-pop.

Laura Pausini este una dintre cei mai proeminente artiste de origine italiană, având în palmares trei premii Grammy, unul Billboard și patru World Music Awards. Cântăreața are la activ zece albume de studio și două compilații, având piese înregistrate în engleză, italiană, franceză, spaniolă și portugheză. Albumul său de debut a fost lansat în 1993, devenind în scurtă vreme un succes la nivel internațional.

Singurul album în limba engleză al Laurei Pausini se numește "From the Inside" și a fost lansat în 2002. Cifra de vânzări a acestui material discografic nu s-a ridicat însă la așteptări, piesele în limba italiană rămânând în continuare preferatele publicului. În plus, conform statisticilor furnizate de  Warner Music Italy, Laura Pausini a vândut până în 2011 peste 45 de milioane de albume în întreaga lume.

Comentarii