Urmărește-ne în Social Media

Laura Pausini - Innamorata

Laura Pausini deschide sezonul estival cu o piesă de club, intitulată ”Innamorata”. Melodia este acompaniată de un videoclip în care abundă culorile tari și pasajele coregrafice energice.

Laura Pausini a revenit la început de noiembrie cu un nou album cu piese în limba italiană. Intitulat ”Simili”, discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Italia. Noul single extras se numește ”Innamorata” și este acompaniat de un videoclip în regia lui Leandro Manuel Emede și Nicolo Cerioni.

Tracklist ”Simili” – Laura Pausini:

 1. „Lato Destro del Cuore”
 2. „Simili”
 3. „200 Note”
 4. „Innamorata”
 5. „Chiedilo al Cielo”
 6. „Ho Creduto a Me”
 7. „Nella Porta Accanto”
 8. „Il Nostro Amore Quotidiano”
 9. „Tornerò (Con Calma Si Vedrà)”
 10. „Colpevole”
 11. „Io C’ero (+ Amore x Favore)”
 12. „Sono Solo Nuvole”
 13. „Per la Musica”
 14. „Lo Sapevi Prima Tu”
 15. „È a Lei Che Devo l’Amore”

Laura Pausini este una dintre cei mai proeminente artiste de origine italiană, având în palmares trei premii Grammy, unul Billboard și patru World Music Awards. Cântăreața are la activ zece albume de studio și două compilații, având piese înregistrate în engleză, italiană, franceză, spaniolă și portugheză. Albumul său de debut a fost lansat în 1993, devenind în scurtă vreme un succes la nivel internațional.

Singurul album în limba engleză al Laurei Pausini se numește „From the Inside” și a fost lansat în 2002. Cifra de vânzări a acestui material discografic nu s-a ridicat însă la așteptări, piesele în limba italiană rămânând în continuare preferatele publicului. Per total, conform statisticilor furnizate de  Warner Music Italy, Laura Pausini a vândut până în 2011 peste 45 de milioane de albume în întreaga lume.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED