Urmărește-ne în Social Media

Laura Pausini - Ho creduto a me

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Ho creduto a me”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Simili”, lansat anul trecut.

Laura Pausini a revenit în noiembrie 2015 cu un nou album cu piese în limba italiană. Intitulat ”Simili”, discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Italia. Noul single extras de pe acest disc se numește ”Ho creduto a me” și este acompaniat de un videoclip în regia lui Leandro Manuel Emede și Nicolò Cerioni Sugarkane.

Tracklist ”Simili” – Laura Pausini:

 1. „Lato Destro del Cuore”
 2. „Simili”
 3. „200 Note”
 4. „Innamorata”
 5. „Chiedilo al Cielo”
 6. „Ho Creduto a Me”
 7. „Nella Porta Accanto”
 8. „Il Nostro Amore Quotidiano”
 9. „Tornerò (Con Calma Si Vedrà)”
 10. „Colpevole”
 11. „Io C’ero (+ Amore x Favore)”
 12. „Sono Solo Nuvole”
 13. „Per la Musica”
 14. „Lo Sapevi Prima Tu”
 15. „È a Lei Che Devo l’Amore”

Laura Pausini este una dintre cei mai proeminente artiste de origine italiană, având în palmares trei premii Grammy, unul Billboard și patru World Music Awards. Cântăreața are la activ zece albume de studio și două compilații, având piese înregistrate în engleză, italiană, franceză, spaniolă și portugheză. Albumul său de debut a fost lansat în 1993, devenind în scurtă vreme un succes la nivel internațional.

Singurul album în limba engleză al Laurei Pausini se numește „From the Inside” și a fost lansat în 2002. Cifra de vânzări a acestui material discografic nu s-a ridicat însă la așteptări, piesele în limba italiană rămânând în continuare preferatele publicului. Per total, conform statisticilor furnizate de Warner Music Italy, Laura Pausini a vândut până în 2011 peste 45 de milioane de albume în întreaga lume.

PUBLICITATE
Comentarii