BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Laura Pausini - Chiedilo al cielo

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Chiedilo al cielo”. Melodia este extrasă de pe albumul nominalizat la Grammy ”Simili”.

Laura Pausini a revenit în noiembrie 2015 cu un nou album cu piese în limba italiană. Intitulat ”Simili”, discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Italia, fiind apreciat atât de critici, cât și de fani. Noul single extras de pe acest disc se numește ”Chiedilo al cielo” și este acompaniat de un videoclip regizat de Leandro Manuel Emede și Nicolò Cerioni SUGARKANE, echipa cu care artista a colaborat și pentru clipurile anterioare, ”Tornerò (Con calma si vedrà)”, ”Sono solo nuvole”, ”Io c'ero (+ amore x favore)” și Colpevole.

Noul vizual ”Chiedilo al cielo” a fost lansat cu prilejul celebrării recentei nominalizări a albumului ”Simili” la Grammy, în categoria ”Best Latin Pop” (Cel mai bun album latino-pop). În perioada următoare, vor fi lansate și alte clipuri.

Laura Pausini este una dintre cei mai proeminente artiste de origine italiană, având în palmares trei premii Grammy, unul Billboard și patru World Music Awards. Cântăreața are la activ zece albume de studio și două compilații, având piese înregistrate în engleză, italiană, franceză, spaniolă și portugheză. Albumul său de debut a fost lansat în 1993, devenind în scurtă vreme un succes la nivel internațional.

Singurul album în limba engleză al Laurei Pausini se numește „From the Inside” și a fost lansat în 2002. Cifra de vânzări a acestui material discografic nu s-a ridicat însă la așteptări, piesele în limba italiană rămânând în continuare preferatele publicului. Per total, conform statisticilor furnizate de Warner Music Italy, Laura Pausini a vândut până în 2011 peste 45 de milioane de albume în întreaga lume.

Citește mai multe despre Tiziano Ferro
Videoclipuri cu Tiziano Ferro
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE