Urmărește-ne în Social Media

Laura Pausini & Alex Ubago - Donde quedo solo yo

Laura Pausini continuă promovarea albumului "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career" prin lansarea unei ediții speciale pentru fanii spanioli, ce include 3 noi duete. Primul extras este "Donde quedo solo yo" și este interpretat alături de Alex Ubago. Ediția specială a discului aniversar include, de asemenea, duete cu Thalia și Melendi.

După duetele cu Marc Anthony și Kylie Minogue, Laura Pausini revine cu un nou featuring. Single-ul "Donde quedo solo yo" este interpretat alături de artistul spaniol Alex Ubago, cunoscut pentru hitul "Sin Miedo A Nada".

Laura Pausini este printre cei mai proeminenți artiști italieni, având în palmares trei premii Grammy, unul Billboard și patru World Music Awards. Cântăreața are la activ zece albume de studio și două compilații, având piese înregistrate în engleză, italiană, franceză, spaniolă și portugheză. Albumul său de debut a fost lansat în 1993, devenind în scurtă vreme un succes la nivel internațional.

Singurul album în limba engleză al Laurei Pausini se numește "From the Inside" și a fost lansat în 2002. Cifra de vânzări a acestui material discografic nu s-a ridicat însă la așteptări, piesele în limba italiană rămânând în continuare preferatele publicului. Conform statisticilor furnizate de  Warner Music Italy, Laura Pausini a vândut până în 2011 peste 45 de milioane de albume în întreaga lume.

 

Comentarii