Urmărește-ne în Social Media

Laura Mvula - Show Me Love

Laura Mvula a lansat videoclipul noului single ”Show Me Love”. Piesa este extrasă de pe cel mai recent album al artistei britanice, ”The Dreaming Room”.

După un album de debut promițător, nominalizat la un Mercury Prize în 2013, Laura Mvula revine 3 ani mai târziu cu un nou disc, intitulat ”The Dreaming Room”. Cel mai recent single promovat de pe acest material se numește "Show Me Love" și reflectă o perioadă tristă din viața sa, cea a despărțirii de soțul ei.

“Nu am vrut să folosesc această situație extrem de dureroasă din viața mea pentru a face o piesă pentru album. Dar apoi mi-am amintit că asta este tot ce am. Atunci când trec prin momente mai triste, folosesc muzica de multe ori pentru a mă vindeca.“

Emoția piesei "Show Me Love" capătă o altă semnificație în videoclip, regizorul Damian Weilers interpretând povestea personală a artistei într-un mod diferit.

”Regizorul videoclipului a văzut totul diferit, deși îmi cunoștea povestea. Pentru el, piesa este despre a te iubi pe tine însuți/însăți și despre ideea că aceasta este povestea unei ființe umane care s-a zbătut toată viața pentru a înțelege ce înseamnă să te iubești pe tine.”

Albumul ”The Dreaming Room”, ce include single-ul "Show Me Love", va fi lansat pe 17 iunie 2016. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist ”The Dreaming Room” - Laura Mvula:

 1. Who I Am
 2. Overcome (feat. Nile Rodgers)
 3. Bread
 4. Lucky Man
 5. Let Me Fall
 6. Kiss My Feet
 7. Show Me Love
 8. Renaissance Moon
 9. Angel
 10. People (feat. Wretch 32)
 11. Nan
 12. Phenomenal Woman

Născută în Birmingham, Londra, Laura Mvula a studiat pianul și vioara încă din școala primară. A început apoi să cânte în cvartetul Black Voices, alături de mătușa ei, continuându-și, apoi, drumul în muzică la Conservatorul din orașul natal. În perioada facultății a plecat în Italia în primul ei turneu, vocile colegelor sale din grupul Black Voices stimulându-i și mai mult pasiunea pentru muzică.

După ce a trimis demo-uri cu piese compuse de ea, RCA Records i-a oferit în mai 2012 primul ei contract, după care a urmat și primul single, ”She”. Albumul de debut, ”Sing to the Moon”, a fost lansat în 2013 și a inclus piesa ”Green Garden”, ce s-a auzit la radio și în România.

Muzica Laurei Mvula își are rădăcinile în soul-ul creat de Jill Scott, Erykah Badu și Lauryn Hill. Pentru armonia din vocea ei a fost comparată cu Nina Simone, iar pentru stilul său aparte, cu Bjork.

Comentarii