Urmărește-ne în Social Media

Laura Mvula - Phenomenal Woman

Artista britanică de muzică soul Laura Mvula a lansat videoclipul noului single ”Phenomenal Woman”. Piesa este inspirată de un poem scris de Maya Angelou, autoare cunoscută în special pentru activismul său în domeniul drepturilor omului.

După un album de debut promițător, nominalizat la un Mercury Prize în 2013, Laura Mvula revine 3 ani mai târziu cu un nou single, ce are ca inspirație unul dintre poemele autoarei americane Maya Angelou. Melodia se numește "Phenomenal Woman" și a fost compusă de Mvula în colaborare cu Troy Miller. Pentru promovarea acestui single a fost filmat și un vizual plin de culoare, regizat de Alex Southam.

Piesa "Phenomenal Woman" se regăsește pe noul album ”The Dreaming Room”, ce include și single-ul lansat anterior, ”Overcome” feat. Nile Rodgers. Cel de-al doilea disc din cariera artistei va fi lansat pe 17 iunie 2016. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist ”The Dreaming Room” - Laura Mvula:

 1. Who I Am
 2. Overcome (feat. Nile Rodgers)
 3. Bread
 4. Lucky Man
 5. Let Me Fall
 6. Kiss My Feet
 7. Show Me Love
 8. Renaissance Moon
 9. Angel
 10. People (feat. Wretch 32)
 11. Nan
 12. Phenomenal Woman

Născută în Birmingham, Londra, Laura Mvula a studiat pianul și vioara încă din școala primară. A început apoi să cânte în cvartetul Black Voices, alături de mătușa ei, continuându-și, apoi, drumul în muzică la Conservatorul din orașul natal. În perioada facultății a plecat în Italia în primul ei turneu, vocile colegelor sale din grupul Black Voices stimulându-i și mai mult pasiunea pentru muzică.

După ce a trimis demo-uri cu piese compuse de ea, RCA Records i-a oferit în mai 2012 primul ei contract, după care a urmat și primul single, ”She”. Albumul de debut, ”Sing to the Moon”, a fost lansat în 2013 și a inclus piesa ”Green Garden”, ce s-a auzit la radio și în România.

Muzica Laurei Mvula își are rădăcinile în soul-ul creat de Jill Scott, Erykah Badu și Lauryn Hill. Pentru armonia din vocea ei a fost comparată cu Nina Simone, iar pentru stilul său aparte, cu Bjork.

PUBLICITATE
Comentarii