Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: The Last Shadow Puppets - Aviation

The Last Shadow Puppets a lansat videoclipul noului single ”Aviation”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Everything You've Come to Expect”, programat pentru lansare pe 1 aprilie 2016.

Trupa zisă și ”super-grup” The Last Shadow Puppets, compusă din Alex Turner (de la Arctic Monkeys), Miles Kane (de la The Rascals), producătorul James Ford și Zach Dawes (din Mini Mansions), a lansat un nou videoclip. Melodia promovată se numește ”Aviation” și este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al formației, ”Everything You've Come to Expect”.

Aviation” este acompaniată de un videoclip în regia lui Saam Farahmand, scenariul fiind conectat de unul dintre clipurile recent lansate de trupă, pentru piesa care dă titlul noului disc ”Everything You've Come to Expect”.

Cel de-al doilea album de studio al formației The Last Shadow Puppets va fi lansat pe 1 aprilie 2016. Discul a fost înregistrat la studioul reputatului producător Rick Rubin - Shangri La Studios din Malibu, California.

Tracklist ”Everything You've Come to Expect” - The Last Shadow Puppets:

 1. "Aviation"
 2. "Miracle Aligner"
 3. "Dracula Teeth"
 4. "Everything You've Come to Expect"
 5. "The Element of Surprise"
 6. "Bad Habits"
 7. "Sweet Dreams, TN"
 8. "Used to Be My Girl"
 9. "She Does the Woods"
 10. "Pattern"
 11. "The Dream Synopsis"

Trupa The Last Shadow Puppets va concerta anul acesta la Sziget Festival, alături de multe alte nume mari ale industriei muzicale, precum Rihanna, Sia, Noel Gallagher, Muse, David Guetta, Sigur Ros. Festivalul se va desfășura în perioada 10-17 august 2016 pe binecunoscuta insulă Óbuda din inima Budapestei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Last Shadow Puppets
Videoclipuri cu The Last Shadow Puppets
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE