Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Last Night feat Anda Adam - Wanna Love You

Last Night şi Anda Adam colaborează din nou cu regizorul Alex Ceauşu şi lansează videoclipul piesei "Wanna Love You", pe care îl puteţi urmări mai jos.

Last Night şi Anda Adam au lansat piesa "Wanna Love You", produsă în studioul Fly Records. Videoclipul a fost filmat de Alex Ceauşu, într-o pădure de lângă Bucureşti şi la un castel părăsit, unde au filmat în jur de 24 ore.

"Ne bucurăm ca Andei i-a plăcut piesa din prima şi a dorit să facă acest feat, pentru noi înseamnă mult, mai ales că am ştiut din start că vocea ei este ceea ce ne trebuie să completeze piesa" a spus Felix.

"Clar am început anul cu dreptul şi se pare că o ţinem tot aşa. Anul 2016 este anul colaborărilor pentru noi, fie că este vorba de familia Fly Records, din care facem parte, sau alţi artişti importanţi din industria muzicală românească precum este Anda Adam" a declarat Bogdan.

Citește mai multe despre Anda AdamLast Night
Videoclipuri cu Anda AdamLast Night
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE