BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Last Night - Faya

Last Night lansează "Faya" o nouă piesă însoțită de videoclip. Vă invităm să aflați povestea ei în articolul de mai jos.

Cel de-al doilea single Last Night din toamna aceasta vorbeşte despre dispariţia pasiunii dintr-o relaţie, de momentul în care nu se mai poate face nimic. “Faya” continuă seria de lansări programate de trupa în această toamna, iar “Big World”, single-ul precedent, se bucură de succes în mediul online, strângând 1.6 milioane de vizualizări în doar 3 săptămâni după lansare, pe un singur canal de YouTube.

"'Faya' povesteşte despre acel moment când într-o relaţie totul se destramă, când pasiunea "arde" până nu mai rămâne nimic... cu toţii am trecut prin asta şi toţi am simţit pe pielea noastră dezamăgirea în dragoste, aşa că suntem convinşi că ascultătorii noştri se vor regăsi în mesajul piesei”, declară Felix de la Last Night.

Noul single Last Night a fost produs de către echipa Fly Records, studioul băieţilor de la Fly Project, continuând astfel colaborarea de până acum.

Last Night păstrează cea mai mare surpriză pentru finalul anului, urmând să lanseze un feat neaşteptat cu una dintre cele mai faimoase artiste din România.

Citește mai multe despre Last Night
Videoclipuri cu Last Night
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE