Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Last Night - Faya

Last Night lansează "Faya" o nouă piesă însoțită de videoclip. Vă invităm să aflați povestea ei în articolul de mai jos.

Cel de-al doilea single Last Night din toamna aceasta vorbeşte despre dispariţia pasiunii dintr-o relaţie, de momentul în care nu se mai poate face nimic. “Faya” continuă seria de lansări programate de trupa în această toamna, iar “Big World”, single-ul precedent, se bucură de succes în mediul online, strângând 1.6 milioane de vizualizări în doar 3 săptămâni după lansare, pe un singur canal de YouTube.

"'Faya' povesteşte despre acel moment când într-o relaţie totul se destramă, când pasiunea "arde" până nu mai rămâne nimic... cu toţii am trecut prin asta şi toţi am simţit pe pielea noastră dezamăgirea în dragoste, aşa că suntem convinşi că ascultătorii noştri se vor regăsi în mesajul piesei”, declară Felix de la Last Night.

Noul single Last Night a fost produs de către echipa Fly Records, studioul băieţilor de la Fly Project, continuând astfel colaborarea de până acum.

Last Night păstrează cea mai mare surpriză pentru finalul anului, urmând să lanseze un feat neaşteptat cu una dintre cele mai faimoase artiste din România.

Citește mai multe despre Last Night
Videoclipuri cu Last Night
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE