Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Lariss - Lova Boay

Lariss a lansat videoclipul noului single ”Lova Boay”. Piesa este compusă de artistă împreună cu Shift.

Pentru videolipul noii melodii, Lariss a lucrat cu o echipă formată din Alex Ifimov (make-up si hair) și Marius Fierascu (styling), iar Maria Tarus (coregrafie).

“Sunt încântată să lucrez cu această echipă: Alex Ifimov este mereu la înalțime și are grijă să fiu draguță de fiecare dată. Marius Fierascu este cel cu care colaborez mereu pe parte de styling pentru că doar din câteva referințe, îmi face cele mai cool outfituri, iar Maria Tarus este o dansatoare profesionistă care a făcut o super coregrafie pentru acest video care mi-a plăcut și pe care am învățat-o foarte repede”, a spus Lariss.

Noul single “Lova Boay” are un sound potrivit pieței din America Latină, dar și din Europa.

“Piesa ”Lova Boay” este una de dans, cu energie, în limba spaniolă, dar și engleză, cum obișnuim noi să spunem "Spanglish". Acest proiect a fost început inițial de mine și Shift pentru un alt artist acum aproximativ 2 ani, dar mi-a plăcut foarte mult ideea, mi-am însușit-o fără probleme și am continuat-o împreună cu Shift pentru mine. Încă de la început, sound-ul a fost simplu și aerisit, deci nu a fost nevoie de foarte multe modificări când am revenit asupra proiectului.

Această piesă este din partea mea pentru toți ascultătorii acestui gen de muzică și chiar sper să vă placă!”, a mai spus artista.

Prefer” feat. Shift și “Droppin da Bomb” sunt single-uri care au cucerit publicul cu peste 8, respectiv 12 milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Lariss
Videoclipuri cu Lariss
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE