Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Lariss - Ladidadi

Lariss a lansat videoclipul noului single ”Ladidadi”. Piesa este produsă de Boris-Iav Milanov și compusă în colaborare cu Truth Hearts (Los Angeles) și Bobo Dzver (Bulgaria).

După piesa ”Prefer”, înregistrată cu Shift, și ”Lova Boay”, un single adresat publicului din America Latină, Lariss revine cu o melodie de club, prin care artista își extinde orizonturile către piața muzicală din America. Noul ei single se numește ”Ladidadi” și este produs de Boris-lav Milanov de la Symphonics Entertainment. Piesa este acompaniată de un videoclip semnat de Martin Makariev, un regizor din Bulgaria.

Lariss este născută la Iași, ”The city o poetry”, după cum îl descrie tânăra artistă. S-a mutat în București odată cu intrarea la Academia de Muzică din capitală, unde i-a avut ca profesori pe Mircea Tiberian și Crina Mardare.

Cursurile ei favorite au fost cele de improvizație, în cadrul acestora având posibilitatea de a experimenta cu diferite influențe și moduri de a interpreta. Pentru a vedea ce i se potrivește cel mai bine, a încercat mai multe stiluri muzicale, de la jazz la folclor, R&B, rock și pop.

Primele apariții pe scenă au fost ca backing vocalist pentru Paula Seling în cadrul participării acesteia la Eurovision. Ca artist solo a lansat single-ul "Dale Papi", ce a ajuns hit la nivel internațional, piesa ”Epana”, care a strâns peste 9 milioane de vizionări pe YouTube, și ”Droppin da Bomb”, ce se apropie de 14 milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Lariss
Videoclipuri cu Lariss
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE