Urmărește-ne în Social Media

LARISS In Wonderland - THIS IS ROMANIA [ Childish Gambino - This is America | Remake ]

După ce ne-a obișnuit cu ritmuri pop și sound-uri latino în “Dale Papi” , “Epana”, “Droppin da bomb” și “You Can Lie”, Lariss lansează “This is România”, o compoziție proprie, diferită de single-urile ei precedente.

Piesa “This în România” este inspirată din manifestul la nivel internațional care s-a creat după apariția hitului “This is America” a lui Childish Gambino fiind o abordare nouă, experimentală și avangardistă.

Versurile remake-ului “This is România” sunt scrise 100% de Lariss și vin ca un strigat la adresa sistemului. Astfel, după o mică prezentare a istoriei românilor în prima parte a clipului, originalul “This is America” își pune amprenta și în clipul Larissei.

Artista s-a îmbrăcât în culorile steagului României, galbenul fiind ieșit din comun, un galben - neon, puternic, cu rolul de a accentua indiferența românilor față de sistem, invitându-i în același timp să fie mai luminați, mai pozitivi, mai energici, mai fresh, mai optimiști, mai bucuroși și cu zâmbetul pe buze. Lariss spune asta și în versuri “România, La risa es la mejor medicina” (România, Râsul este cel mai bun medicament).

“Mi-am dorit tare mult să fac remake-ul acesta. Realizarea piesei a fost o călătorie în istoria țării și în acțiunile societății de azi. Are de toate în ea, de la comedie, drama, actorie, până la amuzament, A fost o surpriză până și pentru mine. Indiferent de ceea ce facem , ce creăm, trebuie să învățăm să râdem mai mult și să o facem cu plăcere!” spune Lariss.

În regia artistei, cu dop-ul semnat de Ștefan Kronos, clipul a fost filmat în București în câteva locuri reprezentative Capitalei.

Am avut-o și noi invitată pe Lariss în redacția InfoMusic, iar aceasta ne-a povestit de ce crede că e important să fii autentic în industria muzicală din România.

Comentarii