Urmărește-ne în Social Media

Lariss feat. Carlito - Animal

Cu un look nou, Lariss, întruchipează un personaj puternic, dezlănțuit, cu o feminitate dominatoare, în cea mai nouă piesă „Animal” în colaborare Carlito. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

La trei ani de la apariția single-ului de debut, „Dale Papi”, Lariss lansează piesa „Animal” feat. Carlito, care o scoate pe artistă din registrul cu care și-a obișnuit fanii până acum. Față de clipurile precedente, precum „Epana”, „Droppin da Bomb”, „Lova Boay”, unde Lariss a adoptat mai degrabă o imagine urbană, rebelă, în „Animal”, cântăreața din Iași întruchipează o femeie de o senzualitate sălbatică, asemeni unei pantere.

„Nu avem cum să trăim fără instinctele de bază, primare, dar unii dintre noi reușesc să le mascheze foarte bine. În toate stările ies la suprafață. Mă metamorfozez în panteră neagră, un animal singuratic, care preferă să își dezvolte simțurile, să dețină puterea și să se simtă mereu în siguranță. De cealaltă parte, Carlito este lupul care nu poate trăi fără libertate și se lasă ghidat doar de instincte, de unde și antiteza dintre noi doi, un război al pasiunilor, aș putea spune, care duce la separare. Piesa vorbește despre forța de a pune punct  și de a merge mai departe”, spune Lariss.

Regia, filmarea și styling-ul videoclipului sunt realizate și coordonate de SAN, iar povestea s-a desfășurat într-o cabană care se află într-o pădure din Brașov. Muzica și versurile sunt compuse de Lariss și Carlito, producția este semnată de Shift/Gabriel Istrate și Florin Buzea, postproducția aparține lui Magic Juice, master Bunicul Magic, iar make up-ul este realizat de Laura Atanasoaie.

Am invitat-o și noi pe Lariss în redacția InfoMusic, unde am aflat mai multe despre planurile ei de viitor.

Comentarii