Urmărește-ne în Social Media

Lara Fabian - Quand je ne chante pas

Lara Fabian a lansat videoclipul piesei "Quand je ne chante pas", ce va fi inclusă pe noul album așteptat în toamnă. Urmăriți materialul pe InfoMusic.

Melodia "Quand je ne chante pas" va figura pe albumul "Ma vie dans le tienne", ce este programat spre lansare pe 6 noiembrie 2015. Realizat cu o echipă nouă - cu Elodie Hesme și David Gategno, dar și cu o altă casă de discuri (Warner) - discul a fost prezentat ca unul intim, foarte personal.

Videoclipul "Quand je ne chante pas" folosește butaforii ce ilustrează cadre simple din viața cotidiană, derulate pe parcursul anotimpurilor. "Atunci când nu cânt, sunt la fel ca voi", transmite cântăreața care, în imposibilitatea de a cânta, a revenit la o viață "normală", alături de familie. Prin efectul unei animații derulate pe repede înainte, materialul transmite bucuria de a trăi și plăcerea fiecărui moment al vieții.

Videoclipul a fost realizat de Pomsé & Pomvé (Left Productions), care au lucrat recent și pentru Patrick Bruel - "Maux d’enfants" ft. La Fouine, producând materiale live pentru  Bastille, Passenger, Hozier și Asaf Avidan.

Lara Fabian a trecut prin două șocuri auditive, în 2013 și 2014. Primul a fost foarte violent, petrecându-se pe un platou de televiziune, când sunetul puternic recepționat în urechi a pus-o la pământ. Artista a fost nevoită în noiembrie 2013 să anuleze mai multe concerte din Franța. Celălalt șoc a avut loc anul trecut în timpul unui concert. Potrivit declarațiilor sale, Lara Fabian a fost surdă timp de câteva săptămâni, fiindu-i imposibil să-și audă fiica (Lou, 7 ani) ce îi vorbea încet. A urmat un program de recuperare, a reînvățat să cânte.

Concert Lara Fabian la Bucuresti pe 20 octombrie 2014

Concert Lara Fabian la Bucuresti pe 20 octombrie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Lara Fabian (45 de ani) a concertat de două ori la București, prima dată susținând două reprezentații sold-out (17-18 martie 2012). În octombrie 2014, Lara Fabian a revenit la Sala Palatului învingându-și răceala de dragul celor 4000 de fani ce i-au așteptat cu nerăbdare concertul. Artista belgiană a vândut peste 20 de milioane de înregistrări în întreaga lume, din acest considerent fiind cea mai prolifică cântăreață din țara sa.

PUBLICITATE
Comentarii