Urmărește-ne în Social Media

Lara Fabian - Papillon

Lara Fabian folosește metafora coconului care se metamorfozează în fluture pentru a transmite publicului ideea că cea mai frumoasă etapă din viața sa abia acum începe. Noul single al artistei se numește ”Papillon” (”Fluture”, în traducere) și va fi inclus pe următorul ei album.

După un album cu piese în engleză, Lara Fabian revine la limba sa maternă lansând piesa ”Papillon”. Melodia a fost compusă de artistă împreună cu Moh Denebi și Sharon Vaughn și vine acompaniată de un videoclip minimalist, în care Lara pare că se transformă într-un fluture.

”Le mulțumesc din suflet celor de la Plastic Gun (Sam și Adem), tinerii regizori din Montreal, responsabili pentru videoclipul ”Butterfly” (”Papillon”), precum și casei de producție Romeo & Fils”, a fost mesajul prin care Lara Fabian a anunțat lansarea clipului.

"Papillon" este primul extras de pe noul album al Larei Fabian. Discul va conține piese în limba franceză și va fi lansat în februarie 2019.

Lara Fabian, sau Lara Crokaert, pe numele său real, a lansat discul de debut în 1991, acesta aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. Cel de-al doilea album al său - "Carpe Diem", a apărut 3 ani mai târziu și i-a adus de trei ori premiile Felix şi Juno.

În 1996 a devenit cetăţean canadian, fiind aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia "Cocoşatul de la Notre Dame". Pe 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat “Ma vie dans la tienne”, promovat în cadrul turneului din Europa, în cursul anului 2016.

Lara Fabian a revenit anul acesta în România pentru a susține două noi concerte. Artista belgiană a cântat pe 31 martie la Sala Palatului din București, și pe 29 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolele au făcut parte din turneul de promovare a albumului ”Camouflage”, lansat în 2017.

PUBLICITATE
Comentarii