Urmărește-ne în Social Media

Lara Fabian - Growing Wings

Lara Fabian a lansat videoclipul noului single ”Growing Wings”. Acesta este primul extras de pe albumul "Camouflage", așteptat pe piață în luna octombrie. Materialul va fi promovat și în România, artista de origine belgiană urmând să concerteze anul viitor la București și Cluj-Napoca.

Lara Fabian începe promovarea noului album ”Camouflage” cu piesa ”Growing Wings”. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Senol Korkmaz și produs de Matt M. Ersin. ”Growing Wings” este compusă de Lara Fabian în colaborare cu Moh Denebi și Sharon Vaughn.

”Camouflage” este cel de-al 13-lea album de studio al artistei și cel de-al 5-lea LP cu versuri în limba engleză. Discul va fi lansat pe 6 octombrie 2017.

Tracklist ”Camouflage” - Lara Fabian:

 1. Growing Wings
 2. Chameleon
 3. If I Let You Love Me
 4. Choose What You Love Most (Let It Kill You)
 5. We Are the Flyers
 6. Painting in the Rain
 7. Camouflage
 8. I'm Breakable
 9. Keep the Animals Away
 10. We Are the Storm
 11. Perfect
 12. Communify

Lara Fabian, sau Lara Crokaert, pe numele său real, a lansat discul de debut în 1991, acesta aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. Cel de-al doilea album al său - "Carpe Diem", a apărut 3 ani mai târziu și i-a adus de trei ori premiile Felix şi Juno.

În 1996 a devenit cetăţean canadian, fiind aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia "Cocoşatul de la Notre Dame". Pe 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat “Ma vie dans la tienne”, promovat în cadrul turneului din Europa, în cursul anului 2016.

Lara Fabian va reveni anul viitor în România pentru a susține două noi concerte. Artista belgiană va cânta pe 31 martie la Sala Palatului din București, și pe 29 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolele fac parte din turneul de promovare a albumului ”Camouflage”.

PUBLICITATE
Comentarii