Urmărește-ne în Social Media

Lara Fabian - Growing Wings

Lara Fabian a lansat videoclipul noului single ”Growing Wings”. Acesta este primul extras de pe albumul "Camouflage", așteptat pe piață în luna octombrie. Materialul va fi promovat și în România, artista de origine belgiană urmând să concerteze anul viitor la București și Cluj-Napoca.

Lara Fabian începe promovarea noului album ”Camouflage” cu piesa ”Growing Wings”. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Senol Korkmaz și produs de Matt M. Ersin. ”Growing Wings” este compusă de Lara Fabian în colaborare cu Moh Denebi și Sharon Vaughn.

”Camouflage” este cel de-al 13-lea album de studio al artistei și cel de-al 5-lea LP cu versuri în limba engleză. Discul va fi lansat pe 6 octombrie 2017.

Tracklist ”Camouflage” - Lara Fabian:

 1. Growing Wings
 2. Chameleon
 3. If I Let You Love Me
 4. Choose What You Love Most (Let It Kill You)
 5. We Are the Flyers
 6. Painting in the Rain
 7. Camouflage
 8. I'm Breakable
 9. Keep the Animals Away
 10. We Are the Storm
 11. Perfect
 12. Communify

Lara Fabian, sau Lara Crokaert, pe numele său real, a lansat discul de debut în 1991, acesta aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. Cel de-al doilea album al său - "Carpe Diem", a apărut 3 ani mai târziu și i-a adus de trei ori premiile Felix şi Juno.

În 1996 a devenit cetăţean canadian, fiind aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia "Cocoşatul de la Notre Dame". Pe 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat “Ma vie dans la tienne”, promovat în cadrul turneului din Europa, în cursul anului 2016.

Lara Fabian va reveni anul viitor în România pentru a susține două noi concerte. Artista belgiană va cânta pe 31 martie la Sala Palatului din București, și pe 29 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolele fac parte din turneul de promovare a albumului ”Camouflage”.

Comentarii

Concerte & turnee

Lara Fabian concertează la București și Cluj-Napoca în aprilie 2024

Lara Fabian, una dintre cele mai emblematice voci ale muzicii contemporane, revine în România cu două spectacole grandioase. În program se vor găsi atât piese noi, cât și hit-uri îndrăgite ca "Je t’aime" și "Je suis malade". Găsești în articol mai multe detalii și informații despre bilete.

Publicat

pe

Poze Concert aniversar Gheorghe Zamfir alături de Lara Fabian, Jose Carreras, Laura Bretan și multi alții pe 15 septembrie 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Lara Fabian va concerta pe 21 aprilie la Sala Palatului din București și pe 23 aprilie la BT Arena din Cluj-Napoca. Evenimentele fac parte din turneul "Je t'aime".

Prețuri bilete concert Lara Fabian

Bilete pentru concertul din București sunt deja disponibile online, la prețuri cuprinse între 200 lei și 550 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca vor fi disponibile pentru achiziționare în curând.

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut în Etterbeek (Bruxelles - Belgia) și a început să compună muzică în 1978, după ce a primit de la părinți un pian. În 1986 a înregistrat primul său single, "L’Aziza est en pleurs" atunci având deja în palmares premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles. Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa "Croire" cu care a reprezentat Luxemburg la Eurovision.

Cariera de 37 de ani a artistei a fost marcată de 15 albume, numeroase piese de succes, concerte sold out și milioane de fani.

Recent, Lara Fabian a încântat publicul bucureștean cu o apariție specială în cadrul unui concert aniversar dedicat maestrului Gheorghe Zamfir. Evenimentul a avut loc pe 15 septembrie pe Stadionul Arcul de Triumf.

Citește în continuare