Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Laola - It's All Good

Laola lansează piesa „It’s All Good”, cu un vibe urban și un videoclip filmat în orașul ei de suflet, Berlin. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Scrisă de artistă împreună cu Gabriel Maga (Vunk) într-o manieră simplă chitară – voce, piesa a beneficiat de un touch de deep house, adus de băieții de la Pink Elephant.

Producția muzicală a fost completată de Gabriel Maga în studioul său, mixul și masterul final au fost executate în studiourile Akcent Music, iar videoclipul este semnat de SAN.

„Piesa invocă sentimentul de libertate și evadare din rutina cotidiană și se vrea a fi soundtrack-ul unui city-break perfect, singur sau în doi. Tocmai de aceea, clipul a fost filmat de SAN în Berlin, capitala muzicii electronice, cu un iz de industrial-alternativ, acesta fiind chiar orașul meu preferat”, declară Laola.

Laola (Laura Bălan) a mai lansat independent piese din zona urbană - undergound împreună cu Aspy și Criss Blaziny, care s-au bucurat de ascensiuni rapide în trendingul de pe YouTube în 2017. Pe lângă multe contribuții ca songwriter pe materialele altor artiști, în prezent artista lucrează la un materialul propriu.

Citește mai multe despre Laola
Videoclipuri cu Laola
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE