Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Land of Stars feat. Kaszanova - Final Neînceput

Trupa transilvăneană Land of Stars, a lansat o nouă piesă urmată de un vidoclip încărcat de sentimente, „Final Neînceput”. Noul material poate fi urmărit în articol.

Muzica a fost realizată de Gabriel Maga și Dorin Ioan Dancu, iar textul de Nicolae Muntean și Laura Bălan. Totodată, piesa este o colaborare cu o artistă debutantă, pe numele de scenă Kaszanova/ Katya.

“„Piesa colorează sentimentele gri dintr-o relație terminată prematur și acuză prin sunete, ritm și emoție, imposibilitatea celor doi iubiți de a fi împreună din cauza stereotipurilor implementate în background-ul lor social”,” declară membrii trupei

Membrii trupei Dorin Dancu, Nick Muntean, Cosmin Simu și Andrei Oltean, și-au intersectat drumurile în 2010, ca parte a proiectului Paradigma. Lansarea primul album, “„Stai Aproape”” i-a dus pe scena unor țări precum Germania, Belgia, Spania, Austria dar și Ungaria. Tot acest album le-a adus Marele premiu la Festivalul International Proms of Delight București 2010, primul loc la concursul Battle Of Songs 2010-2011 cu piesa “„Follow Me””, precum și onoarea de a reprezenta România în cadrul festivalului Imagine de la Bruxelles în 2011.

În cadrul următorului proiect de succes, „Blackstar”, în 2012, au lansat piesele “„O Zi Perfectă””, „“Ascultă-ți Inima””, “„Tomorrow”” și „“O Rază De Soare””, ulterior fiind nominalizați la Best Pop-rock în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio România.

Citește mai multe despre Land of Stars
Videoclipuri cu Land of Stars
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE