BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Lana Del Rey - White Mustang

Lana Del Rey revine la abordarea SF din clipul "Love" prin noul videoclip "White Mustang". Melodia este extrasă de pe albumul "Lust for Life" lansat de artista americană pe 21 iulie.

În "White Mustang" Lana pare a se întreba dacă a ales bine obiectul dorinţelor sale. O vedem pe tânără într-un oraş futurist, cu zgârie nori triunghiulari şi un astru ceresc de mari dimensiuni. Lana apare sub formă de divă şi muză pentru un muzician carismatic, dar care e prea ocupat pentru a petrece timp cu ea. Prins în muzică şi petreceri, blondul cu ochii verzi o ignoră chiar pe muza sa.

Cei doi se regăsesc într-un dans lasciv, după ce Lana Del Rey fuge de la vila artistului. După un beat R&B şi vocea şoptită a Lanei ne surprinde un sample cu fluierături jucăuşe, pentru ca o serie de trompete cubaneze să ne uimească iar. Cum dansul şi împăcarea celor doi nu puteau prezice nimic bun, la final el pleacă şi Lana rămâne privind în gol, prinsă în oraşul futurist.

Asta în vreme ce o rachetă se înalţă spre cer. Muziciana a mai oferit indicii că noul său material va include aluzii la conflictele moderne şi situaţia tensionată internaţională, deci racheta are mai mult sens. Clipul se încheie cu o reverie, în care nu mai ştim ce e real şi ce e amintire a îndrăgostiţilor. Dacă ar fi să citez o inspiraţie pentru viitorul pe care îl vede regizorul acestui clip, aceea ar fi serialul de animaţie "The Jetsons".

Pentru cei curioşi legat de protagonistul misterios al acestui clip, e vorba despre Eðvarð Egilsson. Acesta este un muzician, actor şi fotomodel din Islanda, stabilit în Los Angeles. Lana l-a ales personal pentru acest clip, după ce a aflat de el printr-o petrecere la care nordicul era DJ. Fanii tinerei de 32 de ani vor auzi cu siguranţă şi porţiuni din piesa "Get Free" în acest material video, un posibil indiciu legat de un viitor clip.

Până acum am mai auzit de pe LP-ul "Lust for Life" single-ul titular, plus "Coachella - Woodstock in My Mind", "Love", "Summer Bummer" şi "Groupie Love".

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Videoclipuri cu Lana Del Rey
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE